Αθήνα-Θεσσαλονίκη με ΚΤΕΛ και δωρεάν WiFi !

Η εταιρεία Infotrip, όπως ανακοίνωσε ότι το ΚΤΕΛ Νομού Αττικής Α.Ε., έχει επιλέξει να λειτουργήσει
πιλοτικά την Κινητή Ευρυζωνική Πύλη Moovbox M200, για την παροχή σύνδεσης Wi-Fi στα λεωφορεία που εκτελούν το υπεραστικό δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη - Αθήνα.
Η Κινητή Ευρυζωνική Πύλη Moovbox M200 λειτουργεί ως γέφυρα ανάμεσα σε ένα όχημα δικτύων υψηλής ταχύτητας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων 3G/HSPA, EV-DO και Wi-MAX παρέχοντας Wi-Fi πρόσβαση.
Όπως, χαρακτηριστικά, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση των ΚΤΕΛ: "Η δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi στα οχήματα αποτελεί ένα πολύ καλό τρόπο, ώστε να ενθαρρύνει τους πολίτες να χρησιμοποιούν το λεωφορείο αντί αυτοκινήτου ή μηχανής, και να αξιοποιούν όσο το δυνατόν καλύτερα το χρόνο ταξιδιού τους, καθισμένοι αναπαυτικά, διαβάζοντας τα e-mail τους, χρησιμοποιώντας το Internet και συμμετέχοντας σε όλες τις υπηρεσίες κοινωνικές δικτύωσης".
Σκοπός της κίνησης αυτής είναι η αναβάθμιση της ποιότητας του ταξιδιού και η προσέλκυση νέων πελατών για την ΚΤΕΛ Αττικής Α.Ε.  Ήδη ΚΤΕΛ άλλων νομών, όπως το ΚΤΕΛ Κοζάνης, προσφέρουν ευρυζωνικές συνδέσεις για τους επιβάτες των δρομολογίων τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket