Αθωώθηκε επειδή έπασχε από σεξυπνία!

Ένας Βρετανός που είχε κατηγορηθεί για το βιασμό μιας ανήλικης αθωώθηκε αφού το δικαστήριο δέχτηκε ότι ο δράστης πάσχει από σεξυπνία, μια κατάσταση κατά την οποία ένας άνθρωπος κάνει σεξ ενώ υπνοβατεί.
Το δικαστήριο του Σουόνσι, στην Ουαλία, απάλλαξε τον Στίβεν Λι Ντέιβις, 43 ετών, που δήλωνε αθώος ισχυριζόμενος ότι δεν καταλαβαίνει τι κάνει στον ύπνο του. Η σύζυγός του και μια πρώην σύντροφός του επιβεβαίωσαν στις καταθέσεις τους ότι ο 43χρονος κάνει σεξ στον ύπνο του χωρίς να το συνειδητοποιεί. Την επομένη ξυπνάει και δεν θυμάται απολύτως τίποτα.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τον Σεπτέμβριο του 2009 ο Ντέιβις βίασε μια 16χρονη την οποία φιλοξενούσε η οικογένειά του. Την επομένη το πρωί το κορίτσι είχε φύγει από το σπίτι και ο Ντέιβις, ξαφνιασμένος για την απουσία της, της έστειλε μήνυμα με το κινητό του ρωτώντας αν όλα είναι καλά.
Ο γιατρός Κρις Ιτζικόφσκι, ειδικός σε θέματα ύπνου, εξήγησε στο δικαστήριο ότι η σεξυπνία είναι μια σπάνια διαταραχή υπνοβασίας. Όσοι πάσχουν από σεξυπνία δεν έχουν καμία συναίσθηση του τι ακριβώς κάνουν στον ύπνο τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket