Cristal Harris: Τζούφιος ο Χέφνερ-Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από... τη νύφη που το έσκασε!

Η παραλίγο σύζυγος του Χιου Χέφνερ άρχισε τις αποκαλύψεις για τον ιδρυτή του Playboy και την ερωτική τους ζωή που, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δεν ήταν και τόσο... ενδιαφέρουσα.
Η 25χρονη Κρίσταλ Χάρις είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Χάουαρντ Στερν χθες Τρίτη ότι δεν είχε δει ποτέ γυμνό τον 85χρονο Χέφνερ.
"Δεν βγάζει ουσιαστικά ποτέ τα ρούχα του. Δεν τον έχω δει ποτέ γυμνό," είπε στην εκπομπή SiriusXM.
Η Χάρις, η οποία εγκατέλειψε τον Χέφνερ και την Έπαυλη Playboy πέντε ημέρες πριν από τον προγραμματισμένο γάμο τους, στις 18 Ιουνίου, ισχυρίστηκε ότι στη διάρκεια της διετούς σχέσης τους είχαν μόνο μία ερωτική επαφή, η οποία διήρκεσε "περίπου δύο δευτερόλεπτα."
"Δεν το άντεξα, σηκώθηκα και έφυγα. Δεν με 'φτιάχνει' ο Χεφ. Συγγνώμη," πρόσθεσε όταν ο Στερν την πίεσε να του αποκαλύψει λεπτομέρειες.
Σε άλλη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Access Hollywood, η Χάρις είπε ότι ο Χέφνερ ήταν περισσότερο της "αγκαλιάς στον καναπέ με ταινίες," και πρόσθεσε ότι μετά το πρώτο διάστημα της σχέσης τους το σεξ "απλά δεν ήταν το πιο σημαντικό πράγμα για εκείνον."
"Αγαπώ τον Χεφ. Νοιάζομαι για τον Χεφ. Πάντα θα νοιάζομαι. Περάσαμε ωραία μαζί," σχολίασε η Χάρις.
Η Χάρις ήταν η "Μις Δεκέμβριος 2009" του Playboy και εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του τεύχους Ιουλίου του Playboy έχοντας ένα αυτοκόλλητο "Η Νύφη Το'Σκασε" στα οπίσθιά της.
Ο Χέφνερ έχει παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν. Όταν τον εγκατέλειψε η Χάρις δήλωσε συντετριμμένος, αλλά λίγο αργότερα ανακοίνωσε ότι έχει καινούργια σύντροφο, την Σέρα Μπεσάρ, μία 27χρονη γαλλοκαναδή και μοντέλο που ήταν η "Μις Νοέμβριος 2010" του Playboy.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket