Charlize Theron: Είμαι μόνη και χρειάζομαι άνδρα!

Μπορεί να είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη και βραβευμένη με Oscar α’ γυναικείου ρόλου, όμως η Charlize Theron αποκαλύπτει πως παρ’ όλες τις προσπάθειές της… δεν μπορεί να βρει άνδρα!
Η 35χρονη καλλονή, που μόλις τον περασμένο Ιανουάριο χώρισε ύστερα από 9 χρόνια με τον Ιρλανδό ηθοποιό Stuart Townsend, μίλησε στην εκπομπή του Piers Morgan στο CNN που θα προβληθεί σήμερα και δήλωσε πως δεν έχει βρει ακόμα τον ιδανικό άνδρα.
Το 2003 κέρδισε το Oscar α’ γυναικείου ρόλου για την ταινία Monster, ενώ έχει προταθεί για τα βραβεία της ακαδημίας και τα BAFTA ουκ ολίγες φορές. Μάλιστα, η εντυπωσιακή ξανθιά, είναι το πρόσωπο του οίκου Christian Dior και δείχνει τουλάχιστον εκπληκτική στις φωτογραφίας που έχουν κυκλοφορήσει.
«Είμαι μόνη και χρειάζομαι άνδρα!» βροντοφώναξε στον Morgan, τονίζοντάς του πως οι σχέσεις ήταν πάντα πρόβλημα γι’ αυτήν. Η νοτιοαφρικανή ηθοποιός, που τον προηγούμενο Μάιο εθεάθη με τον νεαρό πρίγκιπα Harry, απάντησε στον Morgan και γι’ αυτό: «Δεν βγαίνω μαζί του. “Βγαίνω” με το πάθος του γι’ αυτό που κάνει».
Η νέα ταινία της Theron, είναι μια μοντέρνα εκδοχή του παραμυθιού της Χιονάτης, στο πλευρό της Kristen Stewart και του Chris Hemsworth, θα έχει τίτλο «Snow White and the Huntsman», και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούνιο του 2012. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket