Έλληνας οδηγός κλέβει την παράσταση στην Ιταλία!

Την πολύ καλή του πορεία στο ιταλικό πρωτάθλημα Kartgrandprix συνέχισε ο Άγγελος Σταθακόπουλος. Συγκεκριμένα ο Έλληνας οδηγός κατέκτησε τη νίκη στην 3η φετινή του εμφάνιση χωρίς να αφήσει το παραμικρό περιθώριο στους αντιπάλους του. Για τρεις ολόκληρες μέρες και κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες με αποπνικτική ζέστη και υγρασία, ήταν ταχύτατος και αλάνθαστος, στη διάρκεια του 6ου φετινού αγώνα που διεξήχθη στην πίστα της Cervia, κοντά στο Rimini της Ιταλίας.
Ο συμπατριώτης μας έκανε πολύ καλή εμφάνιση στα χρονομετρημένα σημειώνοντας τη 2η ταχύτερη επίδοση ενώ έχασε την pole position για μόλις 59 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Στο προκριματικό σκέλος οδήγησε με τακτική «διαβάζοντας» τον οδηγό που ξεκίνησε από την πρώτη θέση και χωρίς να πιέσει τερμάτισε 2ος. Ξεκινώντας τον τελικό από τη 2η θέση έκανε την κίνηση του μόλις έσβησαν τα κόκκινα φώτα και τέθηκε επικεφαλής από τα πρώτα μέτρα του αγώνα. Στρίβοντας πρώτος από την πρώτη κιόλας στροφή παρέμεινε στη θέση αυτή μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας σημειώνοντας και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα.
Με τη νίκη αυτή ο Σταθακόπουλος ανέκτησε τις θέσεις που είχε χάσει στη βαθμολογία από την απουσία του σε 3 αγώνες του θεσμού. Έχοντας όμως δύο τρίτες θέσεις και μία νίκη, βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος. Απομένει ένας διπλός αγώνας τον Σεπτέμβριο, στον οποίο θα συμμετέχει με στόχο να συνεχίσει τις πολύ καλές του εμφανίσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket