Στον αέρα οι διακοπές εκατοντάδων δικαιούχων Κοινωνικού Τουρισμού!

Στον αέρα “τινάχτηκαν” οι διακοπές των δικαιούχων των 7ήμερων και 8ήμερων εκδρομών του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, που θα ξεκινούσαν το Σάββατο και την Κυριακή (2 και 3/7) και στις 9 και 10 του μήνα. Μόλις μία μέρα πριν αναχωρήσουν, με λιτή ανακοίνωσή της, η Εργατική Εστία γνωστοποίησε πως οι διακοπές τους δεν ακυρώνονται και μεταφέρονται για το Σεπτέμβριο...
...ανεξάρτητα βέβαια, από το εάν οι εργαζόμενοι και δικαιούχοι των εισιτηρίων μπορούν πράγματι να αλλάξουν τις ημερομηνίες και να πάρουν άδεια το Σεπτέμβριο.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται, ότι η “αναστάτωση” προκλήθηκε λόγω καθυστέρησης του του Ελεγκτικού Συνεδρίου να προεγκρίνει την δαπάνη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής ασφάλισης “για λόγους ανωτέρας βίας οι εκδρομές του θερινού προγράμματος νομού Αττικής του Οργανισμού Εργατικής Εστίας που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στις 2,3/7-9/7 και 9,10/7-16/7 μετατίθενται να γίνουν αντίστοιχα στις 10,11/9-17/9 και 17,18/9-24/9.
Η Διοίκηση του Οργανισμού ζητά συγνώμη από τους δικαιούχους του για την αναστάτωση που έστω και χωρίς τη δική του υπαιτιότητα προκλήθηκε”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket