Σεμινάρια για υποψήφιες νύφες...προικοθήρες!

Θέλετε να παντρευτείτε έναν πλούσιο; Ε τότε, πρέπει να απευθυνθείτε στο Κέντρο Ηθικής Εκπαίδευσης Γυναικών του Πεκίνου και να μάθετε όλα τα μυστικά.
Με 30 ώρες σεμιναρίων και έναντι 20.000 γιουάν, 3.080 δολαρίων, μπορείτε να μάθετε πώς να προσεγγίσετε έναν δισεκατομμυριούχο, εκατομμυριούχο ή, τέλος πάντων, έναν εύπορο εργένη χρησιμοποιώντας μεθόδους που θα σάς κάνουν πιο ελκυστικές.
Στο Κέντρο οι νεαρές της δεύτερης ισχυρότερης οικονομίας στον κόσμο, που φιλοξενεί 189 δισεκατομμυριούχους και περί το ένα εκατομμύριο εκατομμυριούχους, μπορούν να μάθουν πώς να σωστά το μακιγιάζ τους ή πώς να ξεχωρίζουν έναν ψεύτη από τις εκφράσεις του προσώπου του.
Οι μαθήτριες εκπαιδεύονται σε τεχνικές σερβιρίσματος του τσαγιού, μαθαίνουν πώς να συμμετέχουν σε μία συζήτηση και αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους.
Η επιχειρηματίας Σάο Τονγκ που είχε την ιδέα, διδάσκει και η ίδια στο κολέγιο, εστιάζοντας στην προσοχή της στις τεχνικές που βοηθούν τις φοιτήτριες να αποκρυπτογραφούν τα στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητας ενόν άνδρα.
"Καλλιεργούμε τα εσωτερικά χαρίσματα και τις δυναμικές της εξέλιξης", λέει για την επιχείρησή της, η οποία έχει οδηγήσει επιτυχώς σε γάμο τους τελευταίους λίγους μήνες 30 ζευγάρια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket