Το γιοτ - τροπικό νησί!

Αν με το που αρχίζει το Καλοκαίρι «πονοκεφαλιάζουμε» για το πού θα περάσουμε τις διακοπές, πλέον δεν έχουμε λόγο να αναρωτιόμαστε... Βλέπετε, βρετανική εταιρεία σχεδίασε το πρώτο γιοτ - τροπικό νησί, το οποίο το παίρνεις και πας όπου θες εσύ!
Το «Tropical Island Paradise» είναι αυτό που λέει επακριβώς το όνομά του: ένας πλωτός τροπικός παράδεισος, με ανέσεις, απίστευτη χλιδή και πισίνα. Κι αν αυτά τα έχουν όλα τα πολυτελή σκάφη, αυτό είναι το μόνο που διαθέτει... καταρράκτη και ηφαίστειο!
Μάλιστα, ο καταρράκτης κυλά πάνω στο ηφαίστειο και καταλήγει στην πισίνα! Κάτω από τον ηφαιστειακό κώνο βρίσκονται οι VIP σουίτες του σκάφους, κινηματογράφος, βιβλιοθήκη, play room, γυμναστήριο και σπα.
Κι αν μέσα στο 90μετρο πλεούμενο... βαρεθείτε, τότε μπορείτε να βγείτε στα μπαλκόνια του και να απολαύσετε την θέα, να «αράξετε» στα τεχνητά νησάκια που υπάρχουν ή να πιείτε ένα δροσιστικό κοκτέιλ στο μπαρ.
Τι είπατε; Δεν σας φτάνουν αυτά; Τότε μπορείτε να κατεβείτε στη θάλασσα και να κάνετε τζετ σκι ή καγιάκ! Ε μην πείτε τώρα ότι δεν έχει ανέσεις το σκαρί..
Ο «μπαμπάς» του υπερπολυτελούς σκάφους, Rob McPherson, μόνο τα καλύτερα έχει να πει. Αλίμονο! Το θέμα είναι αν και πότε θα τον τιμήσουν με τα λεφτουδάκια τους οι πολυεκατομμυριούχοι, γιατί εμείς οι «κοινή θνητοί» μόνο σε... φωτογραφίες μπορούμε να το απολαύσουμε! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket