Τρομακτική επίθεση λεοπάρδαλης!

Είναι η τρομακτική στιγμή όπου το άγριο αιλουροειδές προσπαθεί να ξεφύγει από τους οπλισμένους φύλακες ενός χωριού της Ινδίας. Περιφερόταν για δύο ημέρες στο χωριό όταν την εντόπισαν κάτοικοι της περιοχής και προσπάθησαν να την απομακρύνουν.
Δεν ξέρουν από που ήρθε, αλλά εικάζουν ότι πέρασε από το γειτονικό δάσος. Οι τρομαγμένοι άνθρωποι εντόπισαν τη λεοπάρδαλη και κάλεσαν άμεσα τους φύλακες για να προστατευτούν οι ίδιοι αλλά και για να προφυλάξουν το ζώο.
Είχε κρυφτεί μέσα σε πυκνούς θάμνους, όταν κατέφθασαν οι φύλακες. Προσπάθησαν να την περικυκλώσουν και την περιόρισαν σε μία γωνία, πάνω σε ένα ύψωμα.
Δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και φοβισμένη επιτέθηκε πισώπλατα σε έναν από αυτούς, πηδώντας πάνω του και τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Αμέσως, οι υπόλοιποι πυροβόλησαν το ζώο, το οποίο έχασε τις αισθήσεις τους και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κτηνιατρικό κέντρο της περιοχής, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.
''Κινούνταν από το πρωί της ίδιας ημέρας στο χωριό και ξαφνιάστηκε όταν χτύπησε ο συναγερμός ενός σπιτιού'' δήλωσε στην τοπική εφημερίδα ο Kanchan Banerjee, δασοφύλακας.
Σκαρφαλωμένοι σε σκεπές σπιτιών οι κάτοικοι παρακολουθούσαν το σχέδιο διάσωσης του άγριου ζώου. Λίγο νωρίτερα πέντε από αυτούς είχαν τραυματιστεί στην προσπάθειά τους να το κυνηγήσουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket