Ξανθιές πλαστικές κούκλες για τους στρατιώτες του Χιτλερ!

Τη διαταγή την είχε δώσει ο ίδιος ο Χίτλερ ο οποίος φοβόταν ότι οι στρατιώτες του θα κολλούσαν διάφορες αρρώστιες στους οίκους ανοχής που επισκέπτονταν για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες.
Ο Χίτλερ είχε συμβουλευτεί τον Χίμλερ ο οποίος πίστευε ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τους στρατιώτες στο Παρίσι ήταν παρουσία πορνών οι οποίες μαζευόντουσαν σε μπαρ, αίθουσες χορού και άλλα μέρη και ξεμυάλιζαν τους φαντάρους
Σε κάποιο σημείωμά του έγραφε "Είναι καθήκον μας οι στρατιώτες μας να έχουν μια γρήγορη περιπέτεια χωρίς να διακινδυνεύεται η υγεία τους".
Σε έρευνα του ο Βρετανός  Graeme Donald αναφέρει ότι οι  Γερμανοί κατασκευαστές δημιούργησαν τις κούκλες του σεξ μετά από διαταγή του Χίτλερ, βρίσκοντας προσωρινή λύση στις ανάγκες των στρατιωτών. Το πρόβλημα έπαιρνε τεράστιες διαστάσεις καθώς οι Γερμανοί στρατιώτες αφήνανε πολλές φορές το πόστο τους για να πάνε στους οίκους ανοχής.
Ο Χίτλερ δημιούργησε ξανθιές κούκλες με γαλάζια μάτια το 1940 για πρώτη φορά, και ήταν τόσο μικρές που χωρούσαν στους σάκους των στρατιωτών για να τις έχουν πάντα μαζί τους.
Αρχές του 1942 όμως οι στρατιώτες αρνήθηκαν να συνεχίσουν να τις κουβαλάνε μαζί τους, καθώς ντρεπόντουσαν μην τους πιάσουν οι Βρετανοί στρατιώτες με αυτές στους σάκους τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket