Σαμποτέρ σκόρπισε τον θάνατο σε νοσοκομείο της Βρετανίας!

Τρόμο σε νοσοκομείο της Βρετανίας έχει σπείρει ο δολοφόνος που μολύνει σκόπιμα τα φιαλίδια με τα αλατούχα διαλύματα! Ήδη ο σαμποτέρ, ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί από την αστυνομία, έχει σκοτώσει τρεις ασθενείς και έχει αποπειραθεί αποτυχημένα να δολοφονήσει δεκάδες άλλους.

Συγκεκριμένα, ο άγνωστος δράστης έβαλε ινσουλίνη σε τουλάχιστον 36 φιαλίδια με αλατούχο διάλυμα, γνωρίζοντας ότι κάτι τέτοιο μπορεί να αποβεί μοιραίο! Η αστυνομία, πάντως, από την πλευρά της δεν γνωρίζει αν ο δολοφόνος είναι επισκέπτης στο Stepping Hil Hospital στο Stockport, ή κάποιος εργαζόμενος εκεί.

Η ασφάλεια στην κλινική έχει ενταθεί, με συνεχείς έρευνες και περιορισμούς εισόδου ωστόσο, μέχρι τώρα όμως δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα ως προς την αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η ινσουλίνη μπήκε εσκεμμένα στα αλατούχα διαλύματα, που ήταν μέσα σε εμπορευματοκιβώτια και βρίσκονταν σε αποθήκη, την οποία χρησιμοποιούν τουλάχιστον δύο πτέρυγες του νοσοκομείου.

Οι ασθενείς που έχουν αρρώστησει - αλλά ευτυχώς δεν επήλθε για αυτούς το μοιραίο - είναι 14 .Αυτοί που υπέκυψαν ήταν δύο γυναίκες μια 71χρονη και μια 44χρονη που είχε σκλήρυνση κατά πλάκας, ενώ υπάρχουν υπόνοιες και για έναν 84χρονο που πέθανε την Παρασκευή. Η υγεία των υπολοίπων δεν κινδυνεύει, καθώς οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό γνωρίζουν πλέον το πρόβλημα και δρουν άμεσα.

ΟΙ αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο και οι θάνατοι άλλων ασθενών, που απεβίωσαν το τελευταίο διάστημα, να οφείλονται στη σκόπιμη μόλυνση των αλατούχων διαλυμάτων με ινσουλίνη. Ο φόβος των ασθενών και των συγγενών τους είναι έκδηλος και ο βοηθός αστυνομικού διευθυντή, Terry Sweeney, εξηγεί με δηλώσεις του στην Daily Mail το γιατί: «Έχουμε κάποιον που σκοπίμως μολύνει τα αλατούχα διαλύματα σε ένα μέρος στο οποίο οι άνθρωποι έπρεπε να αισθάνονται ότι τους φροντίζουν. Σχεδιάζουμε να βρούμε τον υπεύθυνο για τη μόλυνση και να τον οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket