Γερουλάνος: Υπήρξαν αλλοιωμένα πρωταθλήματα!

Ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού παραδέχτηκε ότι κάποια από τα πρωταθλήματα ήταν αλλοιωμένα ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να καθυστερήσει η έναρξη της Σούπερ Λίγκας.
"Λουκέτο" στους συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων!
Ο Παύλος Γερουλάνος μίλησε στον Σκάι...
Για το αν θα καθυστερήσει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα: "Εάν πιστεύουμε ότι για κάποιους λόγους πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο θα το εξετάσουμε. Οι αλλαγές για το νέο πρωτάθλημα θα γίνουν κατά τη διάρκεια όλης της νέας αγωνιστικής σεζόν. Η Δικαιοσύνη πρέπει να συνεχίσει την δουλειά της και να πάρει αποφάσεις για το ποδόσφαιρο έστω και κατά τη διάρκεια της σεζόν, ακόμη κι αν αυτές διαμορφώσουν μια κατάσταση στο πρωτάθλημα."
Για το αν υπήρξαν αλλοιωμένα πρωταθλήματα: "Βεβαίως. Υπήρξαν αλλοιωμένα πρωταθλήματα. Αυτά που έχουμε δει, μέχρι τώρα δεν αρμόζουν στο είδος του αθλητισμού που θέλουμε να έχουμε στην Ελλάδα."
Για τους συνδέσμους: "Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα στήθηκε σε λάθος βάσεις. Και οι σύνδεσμοι αυτοί, είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Θέλουμε να φτιάξουμε συνδέσμους που αντί για πηγή διαφθοράς θα αποτελέσουν πηγή στήριξης των ομάδων. Οι σύνδεσμοι δεν θα έχουν νομική υπόσταση. Θα έχουν σύνδεση με τις ομάδας, θα λογοδοτούν σε αυτές και την Πολιτεία. Μου κάνει εντύπωση ότι οι περισσότεροι ασχολούνται με τις Λέσχες, ακόμη και μετά από ό,τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα."
Για το θέμα της βίας: "Κάποιος που εμπλέκεται συνεχώς σε επεισόδια πρέπει να ξέρει ότι θα πάει φυλακή. Αυτός δεν πρέπει να μπαίνει στο γήπεδο. Τώρα δεν μπαίνει ποτέ κανένας."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket