Όταν το ψηφιακό φλερτ γίνεται… εφιάλτης!

Ο 35χρονος Wylie Iwan από την πολιτεία Washington στα βορειοδυτικά των ΗΠΑ θα το σκεφτεί πάρα πολύ καλά πριν αποφασίσει ξανά να έχει συχνή επικοινωνία με μια γυναίκα στο Internet. Η 50χρονη Cheryl Gray από το Michigan έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη για τον Iwan.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας γνωρίστηκαν στο Facebook και πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι Mafia Wars. Η επικοινωνία έγινε σύντομα καθημερινή και κάποια στιγμή ο 35χρονος είπε στην 50χρονη ότι ήταν ευπρόσδεκτη να ταξιδέψει μέχρι την πολιτεία της Washington για να τα πουν κι από κοντά. Η Gray άρχισε να στέλνει συνεχώς δώρα στον Iwan και κάποια στιγμή του είπε ότι έχει βγάλει εισιτήρια για το Seattle. Τότε ήταν που ο Iwan αισθάνθηκε κάποια πίεση και για να δώσει τέλος στην ιστορία είπε στην Gray ότι έχει γνωρίσει κάποια άλλη γυναίκα.

Η Gray δεν αντέδρασε και πολύ καλά στη νέα τροπή που πήρε η υπόθεση και δημιούργησε ένα hate group στο Facebook, θέλοντας έτσι να εκφράσει την οργή της για τον Iwan. Λίγο μετά, η ιστορία απέκτησε νέο ενδιαφέρον. Η Gray απέστειλε εξώδικο στον Iwan, ζητώντας να την αποζημιώσει με 956,88 δολάρια για τα αεροπορικά εισιτήρια και τα δώρα που του είχε στείλει. Πριν συνέλθει από το σοκ, ο Iwan βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα νέο αίτημα, αυτή τη φορά για 8.386,88 δολάρια. Αυτή τη φορά, η Gray αξίωνε αποζημίωση για ψυχική οδύνη και προσβολή της προσωπικότητάς της.

Αυτό που απομένει είναι εάν η υπόθεση δε θα φτάσει στις δικαστικές αίθουσες. Ο Iwan και η Gray δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στη ζωή τους, οπότε δύσκολα μπορεί να φτάσει στο δικαστήριο μια 100% ψηφιακή σχέση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket