Βρήκε δουλειά γεμίζοντας την πόλη του με αφίσες!

Άκουσε 300 «όχι»! Έψαχνε έναν ολόκληρο χρόνο για δουλειά. Γυρνούσε σπίτι του τα βράδια και έκλαιγε. Μέχρι που μια μέρα ο Ντάνιελ Μπερντ το πήρε απόφαση και αποφάσισε αντί να τρελαθεί ο ίδιος, να τρελάνει κόσμο. Γέμισε την πόλη του με αφίσες όπου ζητούσε δουλειά και τελικά τα κατάφερε!
Το σκηνικό διαδραματίστηκε στην περιοχή Χαλ της Αγγλίας. Ο 20χρονος χρειαζόταν χρήματα για να ζήσει μόνος του αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να βρει δουλειά. Έψαξε μία, έψαξε δύο , έψαξε 300 φορές (!) αλλά τίποτα. Και οι 300 πόρτες που χτύπησε έκλεισαν με δύναμη μπροστά του.
Τότε πήρε ιδέα από μία ιστορία που διάβασε σε τοπική εφημερίδα για έναν σεφ που βρήκε δουλειά γυρνώντας στις εθνικές οδούς πεζός, κρατώντας μία πινακίδα που έλεγε «Ψάχνω για δουλειά»! Αυτό που έκανε ο Ντάνιελ ήταν να μαζέψει τις οικονομίες του και να γεμίσει την πόλη με 200 αφίσες του όπου είχε τη φωτογραφία του, τα προσόντα του και την ερώτηση: «Θα με προσλάβει κανείς»;
Η ιδέα αυτή έκανε το «κλικ» σε έναν επιχειρηματία που τον προσέλαβε άμεσα να δουλέψει σε διαδικτυακό Bingo τονίζοντας ότι τον εντυπωσίασε η ευρηματικότητα του Ντάνιελ. Παρεμπιπτόντως θα κληθεί να πληρώσει 75 λίρες πρόστιμο στο δήμο για παράνομη αφισοκόλληση! Λίγο θα τον πειράξει βέβαια, αφού το σκοπό του τον πέτυχε.
Πάντως την απορία του την εξέφρασε χαρακτηρίζοντας την αιτία του προστίμου παράλογη, τονίζοντας πως δεν είναι κάποιος εγκληματίας και ότι αυτό που έκανε είναι το ίδιο σοβαρό με τις αφίσες που υπάρχουν σε όλη την πόλη για εξαφανισμένα ζώα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket