Κλεφτρόνι μόλις 12 χρόνων συνελήφθη στη Ρόδο!

Ένα αγοράκι μόλις 12 χρόνων ήταν το «δόλωμα» που είχαν ρίξει δυο γυναίκες σε έναν 36χρονο αλλοδαπό, για να του ξαφρίσουν τις οικονομίες του! Ο μικρός είχε αναλάβει να αποσπάσει την προσοχή του θύματος, έτσι ώστε οι συνεργάτιδές του να μπορέσουν να αρπάξουν τα 3.000 ευρώ που είχε στην κατοχή του!
Η κλοπή είχε γίνει στις 23 Ιουνίου στην περιοχή των Φανών Ρόδου και οι άνδρες της Ασφαλείας έκαναν εξονυχιστικές έρευνες για να εντοπίσουν τις δυο δράστιδες και το παιδί που χρησιμοποίησαν για να κάνουν τη «δουλειά» τους. Όπως αποδείχθηκε, οι γυναίκες ήταν Ελληνίδες, η μια 35 και η άλλη 21 χρόνων.
Μετά από πολυήμερες έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την 35χρονη και τον 12χρονο συνεργό της. Τους προσήγαγαν στο τμήμα και αναγνωρίσθηκαν από το θύμα τους, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου. Ο αλλοδαπός αναγνώρισε από φωτογραφίες και την 21χρονη, η οποία όμως δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και αναζητείται. Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Ρόδου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket