Rosie Huntington-Whiteley: Φωτογράφίση με εσώρουχά για το Maxim!

Ψηφίστηκε πρόσφατα ως η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη, πράγμα που σημαίνει ότι εκτός από πολύ όμορφη, έχει και απίστευτη σιλουέτα. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Rosie Huntington-Whiteley, η οποία φωτογραφίζεται με τα εσώρουχά της για το ανδρικό περιοδικό Maxim και παραδέχεται ότι της αρέσει πολύ το φαγητό, και ιδιαίτερα το junk food.
Το 24χρονο μοντέλο και προσφάτως ηθοποιός στη νέα ταινία Transformers εξομολογείται: «Δε μπορώ να σταματήσω να τρώω. Μου αρέσει να τρώω πολύ κακά πράγματα, όπως ψητά, ψωμί με σοκολάτα και πουτίγκα με βούτυρο». Μάλιστα, όπως λέει, από τότε που μετακόμισε από τη Βρετανία στην Αμερική, τα λαχταρά ακόμα περισσότερο.
«Η Αγγλία είναι η ψυχή μου. Μου λείπουν οι άνθρωποι, η κουλτούρα, το φαγητό. Μου φαίνεται περίεργο όταν κάποιοι λένε ότι το αγγλικό φαγητό είναι κακό. Για μένα είναι νοστιμότατο. Δε το είχα σκεφτεί ποτέ σοβαρά, όμως ίσως είναι λίγο περίεργο να τρως φασόλια πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί για πρωινό» λέει η υπέροχη Rosie, που είναι ζευγάρι με τον επίσης βρετανό ηθοποιό Jason Statham.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket