Nadya Suleman : Μισώ τα 14 παιδιά μου, είναι ζώα!

Ότι τα παιδιά είναι ευχάριστος μπελάς είναι γνωστό, τι γίνεται όμως όταν τα παιδιά είναι δεκατέσσερα; Η Nadya Suleman Octomom, μητέρα δεκατεσσάρων παιδιών, έδωσε μια συνέντευξη – εξομολόγηση, σε αμερικάνικο περιοδικό και εκμυστηρεύτηκε τις βαθύτερες σκέψεις της, οι οποίες μάλλον θα έπρεπε να μείνουν κρυφές.
«Μισώ τα νεότερα παιδιά μου και τα μεγαλύτερα είναι ζώα». Από τις πρώτες της λέξεις, αντιλαμβάνεται κανείς πως πρόκειται για μια μητέρα που έχει φτάσει στα όρια της. Η ανύπαντρη 36χρονη μητέρα, συνεχίζει λέγοντας πως «τα μεγάλα μου έξι παιδιά είναι ζώα, βρίσκονται εκτός ελέγχου και τα υπόλοιπα οκτώ τα μισώ. Δεν έχω χρόνο να τα πειθαρχήσω και το όνειρό μου για μεγάλη οικογένεια, έχει μετατραπεί σε εφιάλτη. Ο μόνος τρόπος που αντιμετωπίζω τη φρικτή καθημερινότητα, είναι να κλείνομαι στην τουαλέτα και να κλαίω με λυγμούς. Μερικές φορές κάθομαι εκεί για ώρες, αρκεί να μπορώ να ηρεμήσω».
Στη συνέχεια, σοκ έχει προκαλέσει η δήλωσή της πως κάποιες φορές επιθυμεί να αυτοκτονήσει και να αφήσει πίσω τα δεκατέσσερα παιδιά της ορφανά. Όμως κάνει μια ύστατη προσπάθεια να πείσει πως ακόμα αγαπά τα παιδιά της, αλλά έχει μετανιώσει που τα γέννησε. Πρόσφατα έκανε τον εφιάλτη της reality, με αντάλλαγμα ένα όχι και τόσο ευκαταφρόνητο ποσό. Όμως εξακολουθεί να έχει οικονομικά προβλήματα, μιας και αδυνατεί να πληρώνει το ενοίκιο του νέου της σπιτιού στην Καλιφόρνια. Τα πράγματα γίνονται χειρότερα, διότι ο ενοικιαστής προτίθεται να την «πετάξει» έξω. Η 36χρονη υποστηρίζει πως δεν έχει καθόλου χρήματα στο όνομά της και αδυνατεί να παρέχει στα παιδιά της μέχρι και τα βασικά.
Σήμερα η Suleman είναι άνεργη και ψάχνει τρόπους να ενισχύσει το εισόδημά της, πέρα από τα επιδόματα που λαμβάνει. Πρόσφατα συμμετείχε στο reality «Celebridate», το οποίο θα μεταδοθεί στην Αμερική σύντομα. Πάντως όπως έγινε γνωστό, οι κοινωνικοί λειτουργοί είναι έτοιμοι να δράσουν και ίσως να φτάσουν στο σημείο να της πάρουν την επιμέλεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket