Miley Cyrus: Πιο προκλητική από ποτέ!

H Miley Cyrus έχει μεγαλώσει και παρότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το λέμε, η 18χρονη πλέον τραγουδίστρια έχει αφήσει κατά πολύ πίσω της τα χρόνια της αθωότητας που ως Hannah Montana ήταν το ίνδαλμα εκατοντάδων κοριτσιών σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η νεαρή Cyrus, που το τελευταίο διάστημα μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές εμφανίσεις, αυτή τη φορά φαίνεται ότι πήγε ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας ίσως την πιο προκλητική εμφάνισή της μέχρι χθες το βράδυ σε συναυλία στην πόλη Pasay κοντά στην Μανίλα στις Φιλιππίνες.
Με μαύρο δερμάτινο πολύ κοντό σορτσάκι, ψηλές μαύρες μπότες και αστραφτερό στηθόδεσμο, η τραγουδίστρια ξεσήκωσε τον κόσμο που είχε πάει να την παρακολουθήσει στα πλαίσια του Gypsy Heart World Tour. Το λουκ συμπλήρωσε ιδανικά ένα λευκό τζάκετ σε στυλ rodeo.
Η 18χρονη Cyrus έδωσε κάτι παραπάνω από τον εαυτό της στους φαν που είχαν συγκεντρωθεί για να την απολαύσουν, καθώς η επιτυχημένη τραγουδίστρια τραγουδούσε, χόρευε και δεν σταμάτησε στιγμή να κινείται, κάνοντας πολλούς να λένε για μια συναυλία γεμάτη ενέργεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket