Megan Fox : Το υπέροχο πρόσωπο της!

Εδώ και κάποιο καιρό το όνομα της Megan Fox είναι συνώνυμο με εκείνο του Armani, μιας και η εκρηκτική ηθοποιός αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο για τα εσώρουχα του οίκου. Τώρα, Fox και Armani ενώνουν για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις τους για την προώθηση των νέων καλλυντικών.
Η νέα καμπάνια επικεντρώνεται στο πρόσωπο της μελαχρινής καλλονής, με τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει να αναστατώνουν ιδιαίτερα το ανδρικό κοινό. Τα υπέροχα γαλανά μάτια της λάμπουν ακόμη περισσότερο με τα νέα προϊόντα του οίκου, ενώ τα σαρκώδη χείλη της μοιάζουν πιο σαγηνευτικά από ποτέ.
Η Fox κοιτάει με λάγνο βλέμμα στο φακό και πότε με τα μαλλιά ριγμένα μπροστά και πότε πιασμένα πίσω, η 24χρονη ηθοποιός μας δείχνει με τον καλύτερο τρόπο γιατί πολλοί την αποκαλούν «διάδοχο της Jolie». «Η Megan είναι νέα και σέξι με πολύ ψυχή» είπε πρόσφατα ο Giorgio Armani.
Μπορεί η Megan να βρίσκεται σε καλό δρόμο σε ότι αφορά το μόντελινγκ, όμως τα κινηματογραφικά δεν πηγαίνουν το ίδιο καλά για την ηθοποιό καθώς πριν λίγο καιρό έχασε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία Transformers από το μοντέλο της Victoria’s Secret Rosie Huntington. Όπως είπε ο σκηνοθέτης Michael Bay, η Megan, ήταν πλέον πολύ μικροσκοπική για το ρόλο, που είχε υποδυθεί άλλες δυο φορές στο παρελθόν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket