Isabelle Adjani: Πήγε να δολοφονήσει τον πρώην φίλο της!

Ύποπτη για δολοφονική απόπειρα εις βάρος του πρώην φίλου της Στεφάν Ντελαζού, θεωρείται η Ιζαμπέλ Ατζανί
Η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός, φέρεται να διέταξε τον σωματοφύλακα της να δείρει μέχρι θανάτου τον πρώην φίλο της και γοητευτικό νευροχειρουργό, με τον οποίο ήταν ζευγάρι για έξι χρόνια και του είχε δανείσει 150.000 ευρώ ώστε ν΄ανοίξει ιατρική ιστοσελίδα.
Ωστόσο και χώρισαν –μετά από 6 χρόνια σχέσης- και site δεν άνοιξε ο γιατρός και τα χρήματα δεν της επέστρεψε ποτέ.
Πληγωμένη η 55χρονη ηθοποιός φαίνεται σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο ότι εκμεταλλεύτηκε τις συγκυρίες για να εκδικηθεί τον πρώην φίλο της.

Την περίοδο εκείνη, ο Ντελαζού είχε δικαστική διαμάχη με τον ηθοποιό-τραγουδιστή Τζόνι Χάλιντεϊ, ο οποίος τον κατηγορούσε ότι έπεσε σε κώμα έπειτα από επέμβαση στην σπονδυλική στήλη στην οποία τον υπέβαλε ο Ντελαζού.
Έτσι η Ατζανί βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία ώστε να βάλει τον σωματοφύλακα της να τον δείρει και όλοι να νομίζουν ότι του επιτέθηκαν θαυμαστές του Χάλιντεϊ.
Έτσι κι έγινε: δυο κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον Ντελαζούσε δρόμο του Παρισού. Εκείνος αντιστάθηκε και κατάφερε να τραβήξει την κουκούλα του ενός. Και επειδή στο περιστατικό υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες πολλά παιδιά που άρχισαν να κλαίνε, ο σωματοφύλακας ετράπη σε φυγή πριν λιώσει το πρόσωπο του Ντελαζού.
Πλέον, οι δικηγόροι του Ντελαζού έχουν στα χέρια τους την επιστολή με την οποία η Ατζανί φέρεται να διέταξε την επίθεση. Τονίζουν ωστόσο ότι μέχρι στιγμής δεν την υποπτεύονται.
Όσο για την Ατζανί; χαρακτηρίζει τις κατηγορίες «γελοίες»και όλη την ιστορία «φήμες και ασύστολα ψεύδη».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket