Elisabetta Canalis: Σε κατάθλιψη μετά τον χωρισμό από τον Κλούνεϊ!

Λίγες μέρες μετά τον χωρισμό της Ελιζαμπέτα Κανάλις από τον 50χρονο ηθοποιό Τζόρτζ Κλούνεϊ, οι γονείς της μίλησαν για το γεγονός στην ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair . Η μητέρα της ιταλίδας παρουσιάστριας, Μπρούνα, αποκάλυψε ότι η κόρη της έχει πέσει σε κατάθλιψη.
«Μιλήσαμε μαζί της και είναι πολύ λυπημένη αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν» εξομολογήθηκε η μητέρα της 32χρονης παρουσιάστριας.
Ο Κλούνεϊ γνώρισε τους γονείς της πρώην συντρόφου του, τον περασμένο χρόνο στη Σαρδηνία όπου έκαναν διακοπές όλοι μαζί. «Είναι καλό παιδί κι έχει πλάκα. Αλλά η προσοχή όλων ήταν στραμμένη πάνω μας και δεν το έχουμε συνηθίσει» δήλωσε με τη σειρά του ο πατέρας της Κανάλις, Τσεζάρε. Παρόλα αυτά ο ίδιος εξομολογήθηκε πως έχει εκπλαγεί που ο Κλούνεϊ δεν θα γίνει τελικά μέλος της οικογένειας. «Θα γινόταν σίγουρα ένας καλός γαμπρός, αλλά αυτό θα το αποφασίσει η κόρη μου» είπε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, η Ελιζαμπέτα Κανάλις επισκέφτηκε πρόσφατα την πολυτελή βίλα του πρώην αγαπημένου της, στη λίμνη Κόμο και μάζεψε τα προσωπικά της αντικείμενα. «Είχε μαζί τον σκύλο της και κάπνιζε πολύ», ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket