Dakota Fanning: Η προκλητική διαφήμιση της 17χρονης!

Μόλις στην ηλικία των 17 ετών η Dakota Fanning θεωρείται ακόμα ανήλικη για την πολιτεία της Καλιφόρνια όπου μένει, όμως αυτό δε φαίνεται να ενοχλεί καθόλου τον πάντα ανατρεπτικό Marc Jacobs.
Ο 48χρονος σχεδιαστής επέλεξε τη νεαρή ηθοποιό να υποδυθεί μια έφηβη Λολίτα σε μια άκρως προκλητική πόζα που παραπέμπει στα ‘50s για χάρη του νέου του αρώματος «Oh, Lola!».
Η στενή συνεργάτης του Jacobs, Juergen Teller, φωτογράφισε την πρωταγωνίστρια του Twilight στο Λος Άντζελες, με ένα κοριτσίστικο ροζ πουά φόρεμα, μπροστά σε ένα παρόμοιο ροζ φόντο, γυρνώντας μας πίσω στα παιδικά χρόνια της αθωότητας.
Βέβαια, η Dakota κρατάει ένα μεγάλο μπουκάλι αρώματος, με το χαρακτηριστικό κόκκινο τριαντάφυλλο στο καπάκι, προκλητικά ανάμεσα από τα πόδια της. Γερμένη προς τα πίσω η ηθοποιός κοιτάει επίμονα στον φακό.
Όπως αποκάλυψε ο σχεδιαστής, σκοπός του ήταν η νεαρή ηθοποιός να θυμίζει τον τραγικό χαρακτήρα στη νουβέλα του Vladimir Nabokov «Lolita», που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1955, η οποία αφηγείται τη σεξουαλική σχέση μιας ανήλικης κοπέλας με έναν πολύ μεγαλύτερό της άνδρα, που αργότερα έγινε πατριός της.
Συγκεκριμένα είπε στο Women's Wear Daily: «Όταν μιλούσαμε για το ποια να χρησιμοποιήσουμε στη διαφήμιση, είχα δει πρόσφατα το «The Runaways»… Ήξερα ότι μπορούσε να γίνει μια μικρή Λολίτα, σαγηνευτική, αλλά ταυτόχρονα και πολύ γλυκιά».
Η υπέροχη Dakota Fanning δε χρειάστηκε στιγμή να σκεφτεί τη προσφορά του Jacobs και όπως παραδέχτηκε είπε αμέσως το μεγάλο «ναι». Στο βιβλίο, ο μεσήλικας Humbert Humbert ξεκινάει να έχει σεξουαλικές σχέσεις με την κοπέλα από όταν εκείνη ήταν 12 ετών. Η ειρωνεία είναι πως και η Dakota πόζαρε πρώτη φορά για τον σχεδιαστή σε αυτή την ηλικία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket