Γυναίκες-Άνδρες: Εραστές για όσκαρ!

Οι γυναίκες προσποιούνται και στο στοματικό σεξ!
Τουλάχιστον 60% των γυναικών δεν έρχονται σε οργασμό όταν ο σύντροφός τους κάνει στοματικό σεξ. Αυτό ισχυρίζεται νέα έρευνα του πανεπιστημίου Temple.
Η έρευνα έγινε σε 366 γυναίκες ηλικίας 18 έως 32 ετών οι οποίες προσποιούνται οργασμό στους συντρόφους τους και μίλησαν ελεύθερα για τους λόγους που κάνουν κάτι τέτοιο.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έχει στην κατοχή της η Erin Cooper, σεξολόγος που διεξήγαγε την έρευνα, αυτό συμβαίνει κυρίως για δυο λόγους την προσωπική ανασφάλεια και τον φόβο της οικειότητας. Τα αποτελέσματα δημοσιοποιήθηκαν στο περιοδικό  Live Science.
Όπως αναφέρει η Cooper οι συναισθηματικές κοπέλες προσπαθούν να έρθουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής καθώς αισθάνονται απομονωμένες από τους συντρόφους τους.
"Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι αρκετά διαδεδομένο στην κουλτούρα μας, αλλά δεν γνωρίζουμε πολλά γι 'αυτό, από επιστημονικής σκοπιάς. Αυτό για μένα είναι μια πραγματική καταστροφή"  δηλώνει η ίδια.
Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που προσποιούνται στην κρεβατοκάμαρα άλλα και ένα 20% των ανδρών δηλώνουν ότι δεν ευχαριστιούνται το σεξ και παραδέχονται ότι επινόησαν έναν οργασμό τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους!
Ο κύριος λόγος για τους άνδρες είναι η αποφυγή συναισθηματισμού με τις παρτενέρ τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket