Προσφέρει το μίσο του εισόδημα για να βρει γυναίκα !

Μία πρωτότυπη αγγελία έβαλε στα  blogs ένας Βρετανός  και τόνισε πως όποιος καταφέρει να του βρει γυναίκα έστω και για  εφήμερη σχέση  θα του δώσει το μισό ετήσιο εισόδημά του.
Όχι δεν πρόκειται για φάρσα αλλά για πραγματικό γεγονός.  Όπως έγραψε ο  38χρονος Βρετανός ονόματι  Πολ Γκουτιέρεζ   οι σχέσεις του με τις γυναίκες  χαρακτηρίζονταν από πλήρη αποτυχία.
Από τη μία η άσχημη εξωτερική του εμφάνιση από την άλλη το γεγονός πως έχει περίεργο χιούμορ και…  όλες οι γυναίκες γίνονταν καπνός!  Πριν  αναζητήσει κάποιον μέσω ίντερνετ για να τον βοηθήσει, είχε προσπαθήσει και μόνος του μέσω του διαδικτύου να βρει γυναίκα. Αν και τόνιζε τα προσόντα του, οι γυναίκες με το που τον έβλεπαν γίνονταν λούηδες στα δέκα λεπτά.
Ο ίδιος πίστευε πως δεν έφταιγε εκείνος  αλλά  ο χαρακτήρας  των γυναικών που προσέγγιζε.
Αν και ο μισθός που δίνει σε όποιον καταφέρει να τον ζευγαρώσει είναι παχυλός  κανένας δεν έχει προσφερθεί να τον βοηθήσει. Να σας διευκρινήσουμε πως την τελευταία φορά που έκλεισε ραντεβού ο 38χρονος με μία γυναίκα, εκείνη αναγκάστηκε να το σκάσει από το παράθυρο για να τον αποφύγει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket