Ζήτησε για δώρο γάμου μια... πλαστική στήθους!

Τα περισσότερα ζευγάρια – τουλάχιστον μέχρι πρότινος – δέχονταν για δώρο γάμου, είτε μέρος της οικοσκευής, είτε τα… συνήθη αντιπαθητικά «γυαλικά», λευκά είδη ή μετρητά.
Όμως, η Louise και ο Les Hampson, από την Μεγάλη Βρετανία, που δεν είναι ένα οποιοδήποτε συνηθισμένο ζευγάρι ζήτησαν κάτι… λίγο διαφορετικό για γαμήλιο δωράκι. Μία… πλαστική στήθους για την νύφη!!!

Λίγο πριν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Les, η Louise Hampson ζήτησε από τους 200 καλεσμένους του γάμου της να ξεχάσουν αυτά που ήξεραν. Ούτε βάζα, ούτε τασάκια, ούτε τοστιέρες. «Θέλω να κάνω μια πλαστική στήθους και να κάνω ένα νέο ξεκίνημα με το… καινούριο μου στήθος!», δήλωσε αφοπλιστικά ειλικρινής η 33χρονη, η οποία, όχι μόνο εξέπληξε με την επιθυμία της, αλλά την έκανε και πραγματικότητα!
2.000 λίρες κατάφερε να συγκεντρώσει η Hampson, η οποία με το που παντρεύτηκε «έτρεξε» για την πλαστική, την έκανε και έσκασε μύτη με το καινούριο στήθος όλο χαρά. «Και γιατί να μου κάνουν δώρο κάτι που ήδη έχω και να μην με βοηθήσουν να κάνω πλαστική στο στήθος μου και να το… αυξήσω;» δήλωσε στην Daily Mail, προσθέτοντας ότι το στήθος της χρειαζόταν μια… «ανάπλαση» γιατί έχει κάνει τρία παιδιά από προηγούμενη σχέση της με άντρα που δεν παντρεύτηκε ποτέ και εξαιτίας του ότι χρειαζόταν να θηλάζει, είδε την… «πτώση» μπροστά στα μάτια της.

Τώρα, μεταξύ μας, είναι τέτοια η χαρά της που δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι «παίζει» να παντρεύτηκε μόνο και μόνο για να μαζέψει λεφτά για το συγκεκριμένο… εγχείρημα… 100 τοις εκατό γι’αυτό το έκανε, αλλά τέλος πάντων… Σε λίγο καιρό θα λέμε πάλι καλά που η πλαστική ήταν για την νύφη δηλαδή και όχι για τον γαμπρό. Γιατί κι αυτό θα το δούμε...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket