Βρήκε δάχτυλο μέσα στο φαγητό της!

Μια γυναίκα από τις Η.Π.Α. ψάχνει τώρα μαζί με τον δικηγόρο της να βρει τρόπο αποζημίωσης για το σοκ που υπέστη, όταν, ενώ έτρωγε σε ένα εστιατόριο, βρήκε ένα δάχτυλο μέσα στο φαγητό της, εμπειρία που δύσκολα μπορεί να ξεχαστεί.
Η γυναίκα έτριβε κράκερς μέσα σε μπολάκι με σάλτσα τσίλι, όταν κάποια στιγμή κάτι που δάγκωσε ήταν λίγο πιο σκληρό από κράκερ, ένιωσε περίεργα και το έφτυσε. Στη συνέχεια άρχισε να περιεργάζεται το παράξενο αντικείμενο μαζί με τους άλλους ανθρώπους που βρίσκονταν στο τραπέζι. Κάποια στιγμή, όλοι συνειδητοποίησαν ότι ένα μέρος του «αντικειμένου» έμοιαζε με νύχι. Το συμπέρασμα που ακολούθησε βγήκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας στη γυναίκα πραγματικό σοκ.
Το αποτέλεσμα είναι η Αμερικανίδα τώρα να δυσκολεύεται να φάει και, όταν τρώει, με δυσκολία κρατάει το φαγητό μέσα της. Ο δικηγόρος της, που εκπροσωπεί και τα άλλα πέντε άτομα που παρευρίσκονταν στο τραπέζι, προσπαθεί να καταλήξει σε κάποιο συμβιβασμό με την εταιρεία. Στην περίπτωση αυτή, δεν θα υποβάλλουν μήνυση.
Η αστυνομία ερευνά σε ποια φάση της προετοιμασίας του φαγητού εισήλθε το δάχτυλο στη σάλτσα και για τον λόγο αυτό θα πάρει και αποτύπωμα. Παρόλο που γιατροί καθησύχασαν τη γυναίκα αλλά και τους υπόλοιπους πελάτες του καταστήματος, που βομβαρδίζουν καθημερινά με ερωτήσεις τους υπευθύνους, ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία τους, η γυναίκα έχει πραγματικά ψυχολογικά τραυματιστεί και δυσκολεύεται πλέον να κάνει το πιο απλό: να φάει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket