Μόνο άνδρες «καμαριέροι» στο σπίτι του Στρος-Καν!

Με το φόβο ζει πλέον ο πρώην πρόεδρος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν, ο οποίος μετά τις κατηγορίες καμαριέρας του ξενοδοχείου Sofitel για απόπειρα βιασμού, τώρα στο υπερπολυτελές διαμέρισμα όπου μένει σε κατ’ οίκον περιορισμό, προσέλαβε… άνδρες για να του καθαρίζουν το σπίτι!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, «δυο άνδρες καθαριστές πέρασαν όλη τη χθεσινή μέρα στο -50.000 δολαρίων το μήνα- διαμέρισμα, καθαρίζοντας, τακτοποιώντας και βγάζοντας έξω τα σκουπίδια» του μέχρι πρότινος ηγετικού στελέχους του ΔΝΤ.
Στο νέο διαμέρισμά του στο Μανχάταν έχουν ήδη τοποθετηθεί ομπρέλες στα μπαλκόνια, όχι τόσο όμως για την προστασία από τον ήλιο, όσο για την προστασία από τους παπαράτσι που καραδοκούν στους γύρο δρόμους για μια φωτογραφία του.
Φήμες θέλουν τον Ντομινίκ να μην είναι ιδιαίτερα «ανοιχτοχέρης», καθώς ένας υπάλληλος γειτονικής καφετέριας που του πήγε καφέ, μιλώντας στη New York Post είπε ότι δεν του έδωσε καθόλου φιλοδώρημα!
Την ίδια ώρα, η σύζυγός του μαζί με την κόρη τους, εθεάθησαν να ψωνίζουν στα μαγαζιά του Soho. Για το Σαββατοκύριακο, στην πόλη βρέθηκε και ο αδερφός του Στρος-Καν, που είναι τραπεζίτης. Τέλος, η νέα γειτόνισσά του γνωστή ηθοποιός Kirstie Alley, δήλωσε πως δε σκοπεύει να τον επισκεφτεί κάποια στιγμή πρόσφατα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket