Βίασε και έκαψε 14χρονη που γνώρισε στο Facebook!

Σε 21 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε 25χρονος άνδρας από τη Μελβούρνη ο οποίος έδειρε, βίασε και στη συνέχεια πυρπόλησε μια 14χρονη που είχε γνωρίσει στο Facebook.
Ο κατηγορούμενος, Μάικλ Χερμογένις, παραδέχτηκε τις κατηγορίες ενώ το κορίτσι σώθηκε με βαρύτατα εγκαύματα. Το δικαστήριο αποφάσισε ο Χερμογένις να παραμείνει 16 χρόνια στη φυλακή προτού καταθέσει έφεση για πρόωρη αποφυλάκιση.
Ο άνδρας γνώρισε την ανήλικη μέσω Facebook και συναντήθηκαν στο σπίτι της όπου βρισκόταν μόνη της. Στην πρώτη τους συνάντηση είδαν ταινίες και αλληλοφωτογραφήθηκαν ενώ μετά ο Χερμογένις την έδειρε και τη βίασε, αφήνοντάς την γυμνή και αναίσθητη μέσα στο μπάνιο.
Στη συνέχεια, πήγε σε ένα πρατήριο καυσίμων, αγόρασε βενζίνη και επέστρεψε στο σπίτι του θύματος, την περιέλουσε και έβαλε φωτιά. Όμως, κάηκε και ο ίδιος και με σοβαρά εγκαύματα στα πόδια διέφυγε με το αυτοκίνητό του.
Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, ψάχνοντας στο Facebook πάνω από 500 φίλους του θύματος ενώ διαπιστώθηκε πως ο δράστης υπήρξε και ηγέτης τμήματος νεολαίας εκκλησίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket