Στα δικαστήρια 100χρονος με τον 80χρονο γιο του για... 50χρονη Βουλγάρα!

Όσοι τους είδαν στα δικαστήρια του Ηρακλείου δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν! Ένας υπεραιωνόβιος Ηρακλειώτης και ο... 80χρονος γιος του, καθώς έφτασαν μέχρι τις δικαστικές αίθουσες για τα μάτια μιας 50χρονης Βουλγάρας!

Η ιστορία, που πήρε μεγάλες διαστάσεις πριν από μερικές μέρες, διαδραματίστηκε σε ένα από τα κεφαλοχώρια του Ηρακλείου.

Ο 80χρονος για τις ανάγκες της κατάκοιτης μητέρας του, προσέλαβε μια γυναικα από τη Βουλγαρία, η οποία εγκαταστάθηκε στο σπίτι, κι από τις πρώτες μέρες έφερε τα πάνω-κάτω στο σπιτικό της οικογένειας.

Ο 100χρονος σύζυγος της γυναίκας γρήγορα... λιμπίστηκε τα κάλλη της 50χρονης γυναίκας, η οποία όμως έκανε  τα γλυκά μάτια και στον 80χρονο γιο του κι έτσι πατέρας και γιος έγιναν απο δυο χωριά χωριάτες με αποκορύφωμα τη μεταφορά της διένεξης στο δικαστήριο, όπου διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλλους!

Oι δύο άντρες στις δυο γωνιές της δικαστικής αίθουσας και οι δικηγόροι και οι συγγενείς στη μέση. Τελικώς, λίγο πριν την εκφώνηση της υπόθεσης, υπήρξε συμβιβασμός κι έτσι επέστρεψε η νηνεμία και η καταλαγή μεταξύ πατέρα και γιου, ενώ όπως είναι φυσικό η 50χρονη Βουλγάρα πήρε...πόδι από το σπίτι!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket