Μπέος: Το κοκορέτσι μετά το σολομό βαρυστομαχιάζει!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου με μία άκρως ειρωνική και επιθετική ανακοίνωση απάντησε στην ΑΕΚ. Απαξιεί να ανταπαντήσει ο Σταύρος Αδαμίδης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

"Η ένσταση της ΑΕΚ για τα «τραγικά έκτροπα» που συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και πάνε το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω, όπως το welcome του προέδρου στη φιλοξενούμενη ομάδα και η αιφνίδια αδιαθεσία του, απεδείχθη τελικά απόλυτα… βάσιμη!
Αφού ο πρόεδρός μας κ. Αχιλλέας Μπέος και η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν τόσο «αποτελεσματικά» και να πράξουν ανάλογα των γεγονότων του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος… συμφωνούμε κι εμείς ότι η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής είναι πράγματι «απαράδεκτη».
Την ίδια άποψη με εμάς, έχουν φυσικά και οι δημοσιογράφοι-οπαδοί της ΑΕΚ όπως οι εκλεκτοί κ.κ. Γ. Κάραλης και Β. Μπραουδάκης.
Επειδή όμως το θέμα είναι πράγματι ηθικό, υιοθετούμε και εμείς τη δική σας ηθική και καλούμε τον υπάλληλο-πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ να καταθέσει έφεση και να ζητήσει από τον πρόεδρο της ΕΠΟ να δικαστεί από τον κ. Θωμαίδη με εισαγγελέα τον κ. Α. Κούγια…
Κύριοι υπάλληλοι-δημοσιογράφοι της ΠΑΕ ΑΕΚ που καλύπτετε περαστικούς από το χώρο του ποδοσφαίρου όπως ο κ. Αδαμίδης, ο οποίος ασελγεί στην ιστορία της μεγάλης ΑΕΚ με τους χιλιάδες οπαδούς, αν νομίζετε ότι με αυτήν την επικοινωνιακή πολιτική πηγαίνουν μπροστά οι ομάδες, κοιτάξτε επιτέλους με ειλικρίνεια τα χάλια σας και ακούστε πια την κριτική των οπαδών σας.
Τέλος, ελπίζουμε οι Supporters να συμπεριλάβουν στον προϋπολογισμό τους τα μεγάλα και ακριβά πούρα του κ. Δημητριάδη καθώς και να εντάξουν ως μέλος της κίνησής τους τον κ. Γιδόπουλο, αφού το έργο που έχει επιτελέσει στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι ανεκτίμητο, λανσάροντας μάλιστα και μοναδική απόχρωση βαφής μαλλιών σε μη… βροχερές μέρες!
ΥΓ. Διερωτώμεθα, ο διατροφολόγος της ομάδας δεν ενημέρωσε τον κ. Δημητριάδη ότι το κοκορέτσι μετά το σολωμό βαρυστομαχιάζει, ιδιαίτερα σε υψόμετρο όπως αυτό της Πορταριάς;"

Ο Σταύρος Αδαμίδης βρισκόταν στον" αέρα" της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και όταν του διάβασαν την ανακοίνωση αρκέστηκε να πει:

"Απαξιώ. Το ύφος και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης είναι χαρακτηριστικό του κ.Μπέου. Ας τον χαίρεται η Σούπερ Λίγκα που τον έχει εκπρόσωπο στην ΕΠΟ. Εγώ έχω επάγγελμα. Είμαι δικηγόρος. Το περαστικός που με λένε είναι εύσημο για εμένα. Κάποια στιγμή θα φύγω. Είδαμε και τους επαγγελματίες παράγοντες που έχουν οδηγήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket