Kim Kardashian:Νέα, σέξι φωτογράφηση!

Για άλλη μια «φορά» η διάσημη τηλεπερσόνα Kim Kardashian βγήκε από τα ρούχα της και φωτογραφήθηκε σε άκρως αισθησιακές πόζες για λογαριασμό του βρετανικού Cosmopolitan.
Η όμορφη αρμένισα απόλαυσε ιδιαίτερα την συνεργασία της με το περιοδικό και δημοσίευσε μερικές από τις φωτογραφίες που θα φιλοξενήσει το περιοδικό στο blog της.
«Ήθελα απλά να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις φωτογραφίες από την φωτογράφηση μου για το βρετανικό Cosmopolitan, Είχε πολύ πλάκα και ήταν τόσο σέξι», έγραψε η Kim.
Με τα μαλλιά της σε στυλ της δεκαετίας του 60’, σέξι μπικίνι και ψηλοτάκουνα είναι σίγουρο ότι η Kim θα ανάψει και πάλι φωτιές στον αντρικό πληθυσμό.
Η Kardashian μοιράζεται επίσης με τους αναγνώστες του περιοδικού μερικά από τα μυστικά της για ένα υπέροχο σώμα σαν το δικό της, υποστηρίζοντας βέβαια ότι μερικές φορές πρέπει να είμαστε επιεικείς  με τον εαυτό μας και να υποκύπτουμε στους πειρασμούς.
«Βλέπεις την κυτταρίτιδα σε αυτό το σημείο;», ρωτά η Kim τον δημοσιογράφο του περιοδικού και συνεχίζει: «Άξιζε που έφαγα τα μπισκότα και το παγωτό»!
«Αν ήμουν κολλημένη με τη δίαιτα όλη μου τη ζωή θα ήμουν δυστυχισμένη. Αν δεν μπορείς να απολαύσεις τη ζωή σου, ποιο είναι το νόημα; Δεν πρέπει να βασανίζεις τον εαυτό σου», αναφέρει στη συνέντευξη της στο περιοδικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket