Πανεπιστημιακή έρευνα αποκάλυψε ότι ο αυνανισμός επιδρά θετικά!

Ο "Θεός Αυνάν" τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση…
Πανεπιστημιακή έρευνα αποκάλυψε ότι ο αυνανισμός επιδρά θετικά και καταπραΰνει τα συμπτώματα του συνδρόμου των ανήσυχων ποδιών!
Πρόκειται για μία νευρολογική διαταραχή, από την οποία υποφέρει το 10% του πληθυσμού της γης.
Οι άνθρωποι που υποφέρουν από αυτό το σύνδρομο, υπάρχουν στιγμές που δεν μπορούν να σταματήσουν να κουνάνε τα πόδια τους ακόμα και την ώρα που πέφτουν για ύπνο. Πιο επιρρεπείς σε αυτή την διαταραχή είναι οι γυναίκες, ειδικά κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.
Μέχρι σήμερα οι επιστήμονες γνώριζαν ότι ένας από τους τρόπους για να αντιμετωπιστεί το συγκεκριμένο σύνδρομο ήταν η χορηγία φαρμάκων που αυξάνουν την ντοπαμίνη. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα του Πανεπιστημίου του Σάο Πάολο στη Βραζιλία, ο αυνανισμός, όπως και το sex, μπορούν να επηρεάσουν το επίπεδο της ντοπαμίνης στον ανθρώπινο οργανισμό και να εξαλείψουν τα συμπτώματα του συνδρόμου των ανήσυχων ποδιών.
Όποτε, όταν θα βλέπετε τον διπλανό σας να αδυνατεί να σταματήσει να κουνάει τα πόδια του σε μέρη όπου χρειάζεται να παραμείνει ακίνητος (θέατρο, καφετέρια κτλ), πλέον, γνωρίζετε ποια είναι η κατάλληλη συμβουλή που θα πρέπει να του δώσετε…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket