Αλλαγή φύλου και ... ιδεολογίας!

Πριν υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου προκειμένου να γίνει γυναίκα, η Μόνικα Στρουμπ, ήταν μέλος του νεοναζιστικού κόμματος της Γερμανίας, NDP. Όμως, δέκα χρόνια αργότερα, είναι σήμερα υποψήφια για την βουλή της Βάδης - Βιρτεμβέργης με το Κόμμα της Αριστεράς.
«Έχω ξεκόψει πλήρως με το NPD», δήλωσε η Στρουμπ στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, «είμαι πραγματική σοσιαλίστρια».
Η Στρουμπ ήταν μέλος του NPD από το 2000 έως το 2002. Υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν τον «Χορστ Στρουμπ» όπως ήταν γνωστή πριν την επέμβαση αλλαγής φύλου, με κοντοκουρεμένα μαλλιά, μούσι και στρατιωτικό τζάκετ.
Σήμερα, η 35χρονη νοσοκόμα και φωτογράφος, ονόματι Μόνικα Στρουμπ, ασχολείται με την προεκλογική εκστρατεία για το κόμμα της Αριστεράς και εξομολογείται στην συνέντευξή της πως τώρα είναι θύμα ακροδεξιών παρενοχλήσεων, λέγοντας πως έχει γίνει δέκτης απειλών κατ' επανάληψη.
Μόλις την περασμένη Πέμπτη, η Στρουμπ ανακοίνωσε πως το σπίτι της έγινε επίκεντρο βανδαλισμών από μέλη του NPD, όπως αποδεικνύεται από τα πλακάτ και τα αυτοκόλλητα που έχουν μείνει στα παράθυρα και τις πόρτες της κατοικίας της.
Πάντως το Κόμμα της Αριστεράς δεν έχει επιχειρήσει να αποκρύψει το πολιτικό παρελθόν της Στρουμπ. Ο Κρίστοφ Κρίπελ, εκπρόσωπος του κόμματος για το κρατίδιο της Βάδης – Βιρτεμβέργης, περιέγραψε τη σχέση της Στρουμπ με το NPD ως «νεανικό παραστράτημα» και τόνισε πως «έχει αλλάξει ολοσχερώς»...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket