Οικιακή βοηθός αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος!

Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν μια αλλοδαπή γυναίκα που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός σε ένα σπίτι στο Ηράκλειο Κρήτης. Το… ξεσκόνισμα σε ένα κυνηγετικό όπλο λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο, καθώς εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί!
Η γυναίκα από την Βουλγαρία είχε προσληφθεί από ένα ζευγάρι για να καθαρίσει το πατρικό σπίτι του συζύγου. Όλα πήγαιναν καλά, ως την στιγμή που βρήκε την κυνηγετική καραμπίνα και, πιστεύοντας ότι είναι άδεια, την έπιασε για να την ξεσκονίσει. Όμως, το όπλο είχε ξεχαστεί οπλισμένο και ο κρότος του πυροβολισμού συγκλόνισε την περιοχή!
Το ζευγάρι που έτρεξε να δει τι είχε συμβεί, βρήκε αιμόφυρτη την άτυχη αλλοδαπή με τραύματα στο πρόσωπο και τα χέρια και την μετέφερε αμέσως στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου εισήχθη στο χειρουργείο για να της αφαιρεθούν τα σκάγια. Η κατάσταση της υγείας της δεν είναι σοβαρή, αλλά έχει υποστεί ισχυρό σοκ. Σίγουρα, πάντως, στάθηκε πολύ τυχερή αφού θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί… Ο ιδιοκτήτης της καραμπίνας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου έδωσε κατάθεση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket