Οι πιο καυτές παρουσίες των Όσκαρ 2011!

Η αντίστροφη μέτρηση για την 83η τελετή της απονομής των βραβείων Όσκαρ έχει ξεκινήσει.
Σας παρουσιάζουμε τις  πιο καυτές παρουσίες για το 2011.





10. Yaya De Costa:
Η 28χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο Yaya De Costa δεν διεκδικεί κάποιο βραβείο, αλλά συμμετέχει στην ταινία "The kids are allright" η οποία διεκδικεί Όσκαρ στην κατηγορία της καλύτερης ταινίας. Έτσι την επιλέξαμε για την ξεχωριστή ομορφιά της και το καλλίγραμμο σώμα της λόγω modelling. Η ομορφιά της είναι δεδομένη χάρη στην muticulti καταγωγή της, έχει ρίζες από την Βόρειο Αφρική, τη Βραζιλία και την Ιρλανδία.

9. Rashida Jones
Ούτε η Rashida Jones διεκδικεί κάποιο βραβείο στα φετινά Όσκαρ, αλλά η συμμετοχή της στο "The Social Network" (υποψήφιο για 8 βραβεία) την καθιστούν κατάλληλη για την λίστα μας. Η καστανομάλλα ηθοποιός ξεχωρίζει για την κλασική ομορφιά της και την λάμψη της. Ανυπομονούμε να την δούμε στο κόκκινο χαλί...


8. Amber Tamblyn
Η νεαρή ηθοποιός μπορεί να μην διεκδικεί κάποιο βραβείο, αλλά η ταινία "127 Ώρες" στην οποία συμμετέχει διεκδικεί βραβεία σε έξι κατηγορίες. Εκτός από την γοητευτική ομορφιά της και το ταλέντο της στην υποκριτική, η Amber είναι και ποιήτρια αφού έχει εκδώσει δική της ποιητική συλλογή.



7. Hailee Steinfeld
Είναι μόλις 15 χρονών και έχει ήδη την πρώτη της υποψηφιότητα στα βραβεία Όσκαρ. Η νεαρή ηθοποιός Hailee Steinfeld με την πρώτη συμμετοχή της σε ταινία μεγάλου μήκους, στο “True Grit” των αδελφών Κοέν, διεκδικεί μια θέση στα λαμπερά αστέρια του Χόλιγουντ. ΅Εμείς πάντως διακρίναμε την γοητεία της και γι' αυτό κατέχει μια θέση σε αυτό το τοπ 10.


6. Amy Adams
Η γλυκιά κοκκινομάλλα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή της σε επιτυχημένες ταινίες του Χόλιγουντ, Jynebug, Doubt, Julie & Julia και πολλές άλλες. Για την Amy Adams αυτή είναι η τρίτη της υποψηφιότητα για Oscar και μάλιστα στην ίδια κατηγορία. Φέτος η Amy είναι υποψήφια για τον Β' γυναικείο ρόλο της στην ταινία Fighter και ίσως η Ακαδημία να αποφασίσει να της δώσει ότι δικαιωματικά έπρεπε να της είχε δώσει το 2006 για τον ρόλο της στην ταινία “Junebug”.

5. Jennifer Lawrence
Είναι η πρώτη υποψηφιότητα της Jennifer Lawrence στον θεσμό των Όσκαρ. H ίδια αν και δεν κατάφερε να κερδίσει στις Xρυσές Σφαίρες διακρίθηκε για το ρόλο της στο “Winter’s Bone” κυρίως σε λιγότερο γνωστά βραβεία αλλά εξίσου σημαντικά! Γι' αυτό μην εκπλαγείτε αν δείτε να συμβαίνει η ανατροπή.  Λέτε η 21χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός να κάνει την έκπληξη;


4. Michelle Williams
Η Michelle Williams είναι υποψήφια για Α' γυναικείο ρόλο και θεωρείται η πιο "επικίνδυνη" αντίπαλος της Natalie Portman. Αν και στην συγκεκριμένη κατηγορία βρίσκεται πρώτη φορά, το 2006 ο ρόλος της στην ταινία “Brokeback Mountain” την είχε φέρει και πάλι στα Όσκαρ υποψήφια στην κατηγορία B’ Γυναικείου Ρόλου. Η ξανθιά ηθοποιός αν και πάντα κρατά χαμηλό προφίλ δεν περνάσει απαρατήρητη από τα βλέμματα των ανδρών. Ποιος δεν θυμάται τον σέξι ρόλο που υποδυόταν στη νεανική σειρά Dawson's Creek;

3. Marion Cotillard
Δεν είναι υποψήφια ούτε για Α' ούτε για Β' γυναικείο ρόλο, αλλά πρωταγωνιστεί στην ταινία Inception με τον Leonardo Di Caprio η οποία διεκδικεί 8 βραβεία. Η Marion Cotillard έχει ήδη στη συλλογή της ένα αγαλματίδιο Όσκαρ από την ερμηνεία της στην ταινία La vie en rose, όπου υποδυόταν την Edith Piaf και σίγουρα θα μπορούσε να είναι ξανά υποψήφια. Δεν ανήκει στην κατηγορία των sex symbols, αλλά η γαλλική φινέτσα της και η ομορφιά της την έχουν αναδείξει στις πιο όμορφες γυναίκες του Χόλιγουντ.

2. Mila Kunis
Μπορεί η ίδια να μην διεκδικεί κάποιο βραβείο στα φετινά βραβεία Όσκαρ, αλλά δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Η επίμαχη σκηνή που ανταλάσσει φιλί με την Natalie Portman στην ταινία "Μαύρος Κύκνος" θα μείνει στην ιστορία των καυτών duos. Σαγηνευτική, σέξι, αισθησιακή και φλογερή, η Ουκρανή ηθοποιός υπόσχεται πολλά για το μέλλον τόσο για τις υποκριτικές της ικανότητες, όσο και για τις ακαταμάχητες εμφανίσεις της. Για πολλούς θα μπορούσε να βρίσκεται και στο Νο1, αλλά...

1. Natalie Portman
Το πρόσωπο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα φετινά βραβεία είναι αναμφίβολα η Natalie Portman. Φαβορί για το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου με την εκπληκτική ερμηνεία της στην ταινία Black Swan, μπορεί να μην έχει χαρακτηριστεί ποτέ sex symbol αλλά η γοητεία και η απαράμιλλη ομορφιά της την κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις αυτού του top 10.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket