Βγήκε ραντεβουδάκι μέσω facebook και κατέληξε σε νοσοκομείο!

Την είχε γνωρίσει τυχαία στο facebook και είχαν αναπτύξει (διαδικτυακές) επαφές εδώ και καιρό…
Σύμφωνα με το iliapress, κάποια στιγμή ο νεαρός Λαρισαίος είπε να της προτείνει να βρεθούν από κοντά για να γνωριστούν και στην πραγματικότητα. Η κοπέλα δέχθηκε αλλά καθώς -στην ουσία- δεν ήξερε καθόλου ποιόν θα συναντούσε, είπε να ενημερώσει και έναν φίλο της με την παρέα του να είναι σε επιφυλακή για… καλό και για κακό!
Η συνάντηση όντως πραγματοποιήθηκε και αρχικά τα πράγματα έβαιναν καλώς αλλά κάπως αμήχανα (λογικό είναι εξάλλου…). Καθώς προχωρούσε η ώρα όμως η συνάντηση γνωριμίας εξελίχθηκε σε μεγάλη παρεξήγηση χωρίς να γίνουν γνωστοί οι λόγοι (ίσως ο νεαρός άνδρας να πήρε… περισσότερο θάρρος απ’ όσο θα έπρεπε)...
Ο φίλος της νεαρής κοπέλας, λοιπόν, που παρακολουθούσε προφανώς διακριτικά τη συνάντηση με την παρέα μόλις το αντιλήφθηκε αποφάσισε να επέμβει και όλοι μαζί επιτέθηκαν στον νεαρό Λαρισαίο!
Αποτέλεσμα; Ο… επίδοξος «Δον Ζουάν» αντί για ερωτικό ραντεβουδάκι κατέληξε ημιλιπόθυμος στο νοσοκομείο της περιοχής όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.
Μετά το συμβάν, οι οικείου του νεαρού άνδρα υπέβαλαν μήνυση και η αστυνομία αναζητά τους δράστες. Όσο για την κοπέλα; Μάλλον θα τον.. διέγραψε από φίλο στο facebook!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket