«Πεινασμένος» έκανε διαρρήξεις σε σχολεία και καταστήματα!

Έξη  διαρρήξεις είχε διαπράξει σε  σχολικά κτίρια και καταστήματα  της Λιβαδειάς ένας 33χρονος Έλληνας  κάτοικος της πόλης, που έπεσε  στα χέρια των ανδρών της  Ασφαλείας. Στόχος του δεν ήταν μόνο τα μετρητά, αλλά και είδη διατροφής καθώς και… τσιγάρα! Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Η τελευταία διάρρηξη που έκανε ο 33χρονος σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ, ήταν και η μοιραία. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή του τα χρήματα που είχε αρπάξει από την ταμειακή μηχανή, καθώς και δύο τηλεοράσεις, έναν αποκωδικοποιητή και δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, συνολικής αξίας 1.600 ευρώ. Κατά την προανάκριση, ο δράστης ομολόγησε άλλες έξη διαρρήξεις, τις μισές από τις οποίες είχε κάνει στο κτίριο του Γ΄ Γυμνασίου Λιβαδειάς!
Ο διαρρήκτης αποδείχθηκε… «πεινασμένος», καθώς είχε ως βασικό στόχο το κυλικείο του σχολείου, το οποίο διέρρηξε δύο φορές –στις 6 Δεκεμβρίου και στις 16 Ιανουαρίου- και άρπαξε συνολικά 30 ευρώ, διάφορα είδη διατροφής και αναψυκτικά. Η τρίτη «επίσκεψη» έγινε στο γραφείο του φύλακα, από το οποίο άρπαξε 25 ευρώ και… έξη πακέτα τσιγάρα! Στις 13 και τις 17 Ιανουαρίου, διέρρηξε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και πήρε από το ένα 150 ευρώ και από το άλλο την ταμειακή μηχανή, η οποία ωστόσο δεν… περιείχε χρήματα. Την ίδια ημέρα, «χτύπησε» και ένα πολυκατάστημα από την ταμειακή μηχανή του οποίου πήρε 100 ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket