Άμβλωση σε δημοψήφισμα!

Ο Πέτε και η Αλίσα είναι ένα νεαρό ζευγάρι από τη Μινεσότα των ΗΠΑ και όταν η 30χρονη έμεινε έγκυος, βρέθηκαν μπροστά στο δίλημμα να κρατήσουν το βρέφος ή να προχωρήσουν σε άμβλωση.
Επειδή δεν μπορούσαν να αποφασίσουν, κατασκεύασαν ιστοσελίδα, στην οποία εκθέτουν το πρόβλημά τους και ζητούν από τον κόσμο να ψηφίσει ναι ή όχι στην συνέχιση της εγκυμοσύνης της Αλίσα.
Μέχρι στιγμής, το 80% των επισκεπτών της ιστοσελίδας από τους περίπου 75.000 ψηφοφόρους ψήφισαν "πρέπει να γεννηθεί", ενώ μόλις το 20% αυτών ψήφισε για μια άμβλωση στην ιστοσελίδα birthornot.com που έστησαν ο Pete και η Alisha Arnold.
Σε συνεντεύξεις που δημοσιεύθηκαν τον περασμένο μήνα, το ζευγάρι επιμένει ότι έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά η φωνή του κοινού  θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν στην διακοπή της 17 εβδομάδων εγκυμοσύνης ή όχι.
Το ζευγάρι που ζει στο προάστιο Μινεάπολη δήλωσε ότι έχουν χρονικό περιθώριο μέχρι τις 9 του Δεκέμβρη για να αποφασίσουν και ότι η ψηφοφορία λήγει 2 ημέρες νωρίτερα.
Εν τω μεταξύ, στην ιστοσελίδα έχουν δημοσιευτεί προσωπικές λεπτομέρειες σχετικά με το παρελθόν της Alisha και άλλες αποβολές, τους αγώνες που έχει δώσει η ίδια για να χάσει βάρος και πολλές εικόνες υπερήχων του εμβρύου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket