Ιταλία : Έμαθε "live" ότι ο κουνιάδος της σκότωσε την κόρη της!

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής για τον εντοπισμό 15χρονης, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 26 Αυγούστου, η μητέρα της πληροφορήθηκε ότι βρέθηκε το άψυχο σώμα του παιδιού της, που δολοφόνησε ο ίδιος του ο θείος. Τραγικότερη ειρωνεία, η εκπομπή φιλοξενούνταν στο σπίτι του δράστη, o oποίος δεν ήταν παρών, καθώς η ανάκρισή του ξεκίνησε λίγες ώρες πριν την έναρξή της.
Tο βράδυ της Τετάρτης (06/10) η Federica Sciarelli, παρουσιάστρια της εκποµπής “Chi l'ha visto” (Ποιος τον είδε) της RΑΙ3, που ασχολείται µε την ανεύρεση εξαφανισµένων προσώπων, πληροφόρησε την τραγική μητέρα, Concetta Serrano ότι “ένα από τα πρόσωπα”που ανακρίνονταν από την αστυνοµία του Τάραντα είχε οµολογήσει”, ότι σκότωσε τη 15χρονη κόρη της και ότι το πτώµα της είχε βρεθεί.
Η Serrano καθόταν εκείνη τη στιγµή στην τραπεζαρία του σπιτιού τού θείου.
“Ο κουνιάδος μου είναι αθώος”, είπε η Serrano, αναφερόμενη στον άντρα της αδελφής της, που ανακρινόταν ήδη.
Ενώ η εκποµπή συνεχιζόταν κι αφού έγιναν κλήσεις προς το κινητό τηλέφωνο του θείου, Michele Misseri, η ίδια είπε : “Εντάξει, ας φύγουµε”.
Η Sarah Scazzi εξαφανίσθηκε στις 26 Αυγούστου, ενώ περπατούσε τη µικρή απόσταση ανάµεσα στην πόλη Αβετράνα και το σπίτι του θείου της, όπου επρόκειτο να συναντήσει µια εξαδέλφη της για να πάνε για µπάνιο.
Ο εισαγγελέας του Τάραντα ανακοίνωσε πως η αστυνοµία ανέσυρε από µια στενή στέρνα το πτώµα ενός ξανθού κοριτσιού που έµοιαζε στη 15χρονη και πως ο Misseri τους υπέδειξε το σηµείο.
Ο ίδιος οµολόγησε ότι σκότωσε τη Sarah, μετά από 12ωρη ανάκριση, ενώ οι εις βάρος του υποψίες κινήθηκαν λίγες ημέρες πριν, όταν έδωσε στην αστυνοµία το καµένο κινητό τηλέφωνο της Sarah, ισχυριζόµενος ότι το βρήκε ενώ έκαιγε φύλλα κοντά στο σπίτι του.
Ο εισαγγελέας αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες ότι ο δράστης ασέλγησε στο άψυχο σώµα του κοριτσιού, ενώ η άρνησή της να ενδώσει στις ορέξεις του, φαίνεται πως ήταν το κίνητρο της δολοφονίας.
Το µόνο που δήλωσε, ήταν ότι η αρχική εξέταση της σορού, έδειξε πως η Sarah “δεν υπέφερε” πριν το στραγγαλισµό της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket