Ένα cheesecake για συγγνώμη επειδή εισέβαλαν.....50 φορές στο σπίτι τους

Με ένα… cheesecake προσπάθησε να εξευμενίσει την οργή ενός ηλικιωμένου ζευγαριού ο διοικητής της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, επειδή οι αστυνομικοί εισέβαλαν κατά λάθος στο σπίτι τους, όχι μία, ούτε δύο αλλά…50 φορές!
Ο λόγος για ένα πραγματικά άτυχο ζευγάρι από το Μπρούκλιν των οποίων το σπίτι τα «σπίρτα» της αμερικανικής αστυνομίας μπέρδευαν συνέχεια για άντρο κακοποιών!
Για τα τελευταία… οχτώ χρόνια το σπίτι του Γούλτερ και της Ρόουζ Μάρτιν μετατράπηκε σε «μπάτε σκύλοι αλέστε», αφού ένα τεχνικό λάθος στο GPS των αστυνομικών τους οδηγούσε συνεχώς στο ήρεμο σπιτικό τους.
Και ενώ τις πρώτες φορές το ζευγάρι κόντευε να πάθει έμφραγμα όταν άνοιγε ξαφνικά η πόρτα και αντίκριζαν δύο αστυνομικούς να τους σημαδεύουν στο δόξα πατρί, μετά το συνήθισε και την περασμένη Τρίτη, όταν για τελευταία πια φορά το GPS πρόδωσε τους αστυνομικούς, το ζευγάρι ατάραχο συνέχισε να βλέπει τηλεόραση.
Οι αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες του ζευγαριού επιτέλους εισακούσθηκαν και την Πέμπτη της ίδιας εβδομάδας, ο διοικητής του τμήματος της Νέας Υόρκης Ρέιμοντ Κέλλι για να τους εξευμενίσει τους πρόσφερε ένα σπιτικό τσιζκέικ.
Ο Γουόλτερ, 83 ετών και η Ρόουζ 82 ετών, τον συγχώρεσαν και πέρασαν μερικές ώρες στο σαλόνι δείχνοντας στον διοικητή τις φωτογραφίες των εγγονιών τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket