Ασφάλεια ομορφιάς προσώπου.

Μια αγγλίδα, η κυρία Τζόουνς, ασφάλισε (καλού κακού) το πρόσωπό της για 150.000 ευρώ περίπου!!! Ο λόγος; Ο φόβος της μήπως ο άνδρας της την εγκαταλείψει σε περίπτωση που...χάσει την ομορφιά της. Μάλιστα, την ασφάλεια την έκανε δώρο στο σύζυγό της στα γενέθλιά του. Καλώς του έκανε καθώς εκείνος πολύ συχνά, αστειευόμενος, της έλεγε ότι θα την άφηνε εάν κάποια στιγμή έπαυε να φροντίζει τον εαυτό της και...ασχήμαινε. Για να αποκτήσει δικαίωμα στα χρήματα της ασφάλειας, η κυρία Τζόουνς θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως μη ελκυστική από...μια "επιτροπή" 10 οικοδόμων. Το τέστ αυτό ενέκρινε και ο σύζυγος, καθότι οικοδόμος και ο ίδιος.
Η "γκρίνια" του συζύγου ξεκίνησε όταν η γυναίκα του έμεινε έγκυος, οπότε και η καλλίγραμμη καλλονή που γνώρισε στα νιάτα του έχανε σχήμα και μορφή.
Η κυρία Τζόουνς δήλωσε ότι εάν πάρει τα χρήματα της ασφάλειας θα πάει σε ινστιτούτο ομορφιάς (για να συμμαζευτεί). Πράγμα που κατά βάθος δε θέλει, γιατί είναι αποφασισμένη να μην εγκαταλείψει τον εαυτό της. Πάνω απ' όλα ο γάμος!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket