Με πικάντικη ταινία απειλεί την Camille Grammer ο πρών σύζυγός της!

Αρνείται τα πάντα, αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Ο λόγος για την 47χρονη Καμίλε Γκράμερ της σειράς "The Real Housewives of Beverly Hills", η οποία στα μέσα της δεκαετίας του 90 είχε λάβει μέρος σε ταινίες  σόφτ πορνό.
Σήμερα και ενώ αναμένει το διαζύγιο της από τον πρώην άνδρα της, αυτός για να την εκδικηθεί βγάζει τα άπλυτά τους στη φόρα αποκαλύπτοντας ότι έχει στα χέρια του πικάντικη ταινία με προσωπικές στιγμές εκρηκτικής ξανθιάς.
Αρκετοί θεωρούν δεδομένη την ύπαρξη μιας τέτοιας ταινίας καθώς η Γκράμερ ήταν πολύ άτακτη στο παρελθόν.
Η Καμίλε όχι μόνο γδύθηκε για το Playboy την δεκαετία του 90 αλλά πήρε μέρος και σε δυο ερωτικές ταινίες, την "Marilyn Chambers' Bedtime Stories" και το  "The Naked Detective".
Πρόσφατα, άλλα μέλη της σειράς, άφησαν να διαρρεύσουν φωτογραφίες σε ιστοσελίδες, με καρέ από τις ταινίες που Γκράμερ θα ήθελε να ξεχάσει.
Η 47χρονη, εκείνη την εποχή πρόσεχε πολύ το σώμα της. Όσοι είχαν δει τις φωτογραφίες και τις ταινίες θυμούνται το τεράστιο στήθος της  ηθοποιού, το οποίο προφανώς και είχε ανυψωθεί με τη βοήθεια του πλαστικού γιατρού.
Έτσι μετά από 13 χρόνια γάμο και έχοντας αυτό το αμαρτωλό παρελθόν, λίγοι πιστεύουν πως δεν υπάρχει πράγματι ένα τέτοιο βίντεο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket