Μπράβοι ξυλοκόπησαν δικηγόρο στα Γιάννενα!

Στόχος «φουσκωτών» σε εντεταλμένη  υπηρεσία φαίνεται πως έπεσε  γνωστός δικηγόρος των Ιωαννίνων, ενώ βρισκόταν στο γραφείο του! Μάλιστα, η επίθεση εκδηλώθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του που παρακολούθησε έντρομη τους δυο δράστες να χτυπούν αλύπητα τον άτυχο νομικό!
Το  ότι η επίθεση έγινε βάσει  «συμβολαίου» και οι δράστες  ήταν πληρωμένοι μπράβοι, προκύπτει  από το γεγονός ότι δεν γνώριζαν το πρόσωπο που είχαν εντολή να χτυπήσουν, αφού μόλις εισέβαλαν στο γραφείο ρώτησαν ποιος είναι ο δικηγόρος! Αμέσως μόλις βεβαιώθηκαν, άρχισαν να τον ξυλοκοπούν αλύπητα χτυπώντας τον με χέρια, πόδια και γκλομπ και προκαλώντας του θλαστικά τραύματα!
Όταν ολοκλήρωσαν το «έργο»  τους, οι δυο μπράβοι εξαφανίστηκαν τρέχοντας ενώ η σύζυγος του δικηγόρου κάλεσε ανάστατη ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται. Σύμφωνα με συναδέλφους του, ο νομικός έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές αντιδικίες κατά το παρελθόν και ίσως αυτή ήταν η αιτία για την πρωτοφανή επίθεση η οποία έχει θορυβήσει τον δικηγορικό κόσμο της πόλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket