Μηνύει την αστυνομία γιατί τον δάγκωσε ποντικός στη φυλακή!

Μήνυση κατά της επαρχίας Νάσαου  του Λόνγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης έκανε ένας 50χρονος ο οποίος ήταν κρατούμενος σε φυλακή στην περιοχή.
Ο λόγος; Ενώ ήταν κρατούμενος τον δάγκωσε ένας ποντικός στα… επίμαχα σημεία και -όπως ισχυρίζεται ο ίδιος- του προκάλεσε μόνιμη δυσλειτουργία!
Ο Πίτερ Σόλομον, περί ου ο λόγος, μήνυσε τις αρχές γιατί «δεν προστάτεψαν την υγεία του από τα τρωκτικά» (όπως ανέφερε), τα οποία -κακά τα ψέματα- συνήθως αφθονούν στις φυλακές...
Μάλιστα, ο κ. Σόλομον έψαξε να μάθει ποιες είναι οι πρακτικές που εφαρμόζονται στις φυλακές για την καταπολέμηση του προβλήματος, ενώ συγκέντρωσε και πάνω από 50 υπογραφές τροφίμων της φυλακής που διαμαρτύρονται για την αυξημένη παρουσία τρωκτικών στα κελιά τους!
Την ίδια ώρα, η επαρχία δέχεται το γεγονός ως συμβάν αλλά τονίζει ότι ήταν ελάσσονος σημασίας ενώ δεν αποδέχεται την παρουσία τρωκτικών στις φυλακές της...
Όπως τόνισε, πάντως, ο δικηγόρος του κ. Σόλομον, Γ. Γουότορσον, «υπήρχε μακρόχρονη πρακτική σε αυτή τη χώρα να μη λαμβάνονται σοβαρά τα παράπονα για τους ποντικούς και ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket