Suzi Fox: Τυφλώθηκε επειδή έπινε από τα 11 της!

Συγκλονίζει η ιστορία μιας κοπέλας που τυφλώθηκε στο ένα της μάτι αφού από την ηλικία των έντεκα, άρχισε να πίνει τεράστιες ποσότητες αλκοόλ!!!
Όλα ξεκίνησαν όταν η  Suzi Fox, που τώρα είναι 22 ετών, παρατούσε το σχολείο και πήγαινε με τους φίλους της να πιει μπύρες και να καπνίσει μαριχουάνα στο πάρκο.
Πολύ σύντομα όμως η ανήλικη τότε αδύνατη κοπέλα άρχισε να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες βότκας και ρούμι κατά την διάρκεια της ημέρας με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι πλέον εκτός ελέγχου…

«Μπορούσα να πιω οτιδήποτε έβρισκα μπροστά μου» είπε η Suzi προσθέτοντας πως μπορούσε να «κατεβάζει» 24 κουτιά μπύρας  και μια βότκα μέσα σε μία μέρα!
Η Suzi μία από τις πιο κρίσιμες στιγμές που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, ήταν αφότου είχε καταναλώσει τρία μεγάλα μπουκάλια βότκα, ποσότητα πέντε φορές μεγαλύτερη από την εβδομαδιαία συνιστώμενη ποσότητα.
Στα 13 της επίσης έπαιρνε κρακ, κοκαΐνη έκσταση, LSD και ότι ναρκωτικό υπάρχει…

Λόγω λοιπόν όλων αυτών των καταχρήσεων η 22χρονη δεν βλέπει από το ένα 
μάτι και το συκώτι της πρήζεται κάθε φορά που πίνει ένα ποτό.
«Ξύπνησα μία μέρα και συνειδητοποίησα πως δεν μπορούσα να δω από το αριστερό μου μάτι. Ο γιατρός δεν ήταν σίγουρος για το τι συνέβαινε αλλά εγώ είμαι σίγουρη πως ήταν από το αλκοόλ. Πήγαινα πια στο νοσοκομείο συνεχώς. Οι γιατροί μου έλεγαν πως θα έπρεπε να είχα πεθάνει με τόση ποσότητα αλκοόλ που είχα καταναλώσει και ότι ίσως θα χρειαζόταν να έκανα χειρουργείο αν συνέχιζα έτσι…».
Τώρα πια όμως όλα έχουν αλλάξει χάρη στον Jake, τον οποίο γνώρισε στα 18 της και έχουν μια κόρη μαζί.
Πλέον θέλει να αφιερώσει την ζωή της ενημερώνοντας τους νέους για τους κινδύνους που κρύβουν τέτοιες καταχρήσεις…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket