Ιmogen Thomas: Ένα θηλυκό που ξέρει να...ιππεύει! (pics)

H Ιmogen Thomas είναι σίγουρα μια γυναίκα που ξέρει να …ρίχνει τους άντρες και όχι αδίκως, αφού είναι τόσο σέξι που σε κάθε της κίνηση το αντρικό φύλλο παραληρεί.
Τη γνωρίσαμε μέσα από το reality show του Big Brother, αλλά ιδιαίτερος ντόρος γύρω από το όνομά της έγινε, όταν αποκαλύφθηκε η παράνομη σχέση της με τον παντρεμένο ποδοσφαιριστή Ryan Giggs.
Η 28χρονη μελαχρινή καλλονή φαίνεται πως γνωρίζει καλά τι προκαλεί με την εικόνα της και έτσι αποφάσισε να δώσει νέο και καυτό υλικό στους φανατικούς θαυμαστές της.
Έτσι, στις διακοπές της στο Las Vegas είπε την να το ρίξει λίγο έξω, χορεύοντας επάνω σε στύλο, το γνωστό pole dancing, και κάνοντας αισθησιακές κινήσεις που κόβουν την ανάσα και ξετρελαίνουν τα αρσενικά!
Μάλιστα στο συγκεκριμένο Club, όπου και μας έδωσε αυτό το πλούσιο υλικό, παραδίδονταν και μαθήματα στο pole dancing, η Ιmogen Thomas, όμως, όπως αποδείχθη, όχι μόνο δεν τα χρειάζεται, αλλά είναι πρώτη στο είδος και με …εμπειρία.
Και επειδή είναι πάντα γενναιόδωρη με τους άντρες, μετά από τον καυτό της χορό στη μπάρα, δοκίμασε και τις δεξιότητές της στην …ιππασία, καβαλώντας… έναν αρσενικό ίππο! Μπορεί να έπεσε στο τέλος, αλλά αυτό σίγουρα δεν πείραξε κανέναν! Οι μόνες που θα το χάρηκαν ήταν αναμφίβολα οι γυναίκες…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket