Scarlett Johansson: Σαγηνευτική και ναζιάρα ερμηνεύει «Μπόνι & Κλάιντ» (vid)

Η ηθοποιός-τραγουδίστρια και μόνο που εμφανίζεται στις οθόνες κάνει τους άνδρες να την ποθούν και τις γυναίκες να επιθυμούν τις «καμπύλες» της. Δεν αναφερόμαστε σε άλλη από την Σκάρλετ Γιοχάνσον η οποία σε νέο βίντεοκλιπ στο οποίο συμμετέχει, αποφάσισε να κάνει τους παλαιότερους να θυμηθούν και τους νέους να «εκπαιδευτούν» σε ένα  remake του «Μπόνι & Κλάιντ», του 1968.
Βέβαια, αντί για τους Σέρζ Γκενζμπούρ και Μπριζίτ Μπαρντό, τα πλάνα καλύπτει η πληθωρική μορφή της ιδιαίτερα ναζιάρας –για τις απαιτήσεις του ρόλου- Γιοχάνσον, σε μία προσπάθειά της να μοιάσει στη θρυλική «Μπεμπέ».
Ντυμένη στα σατέν και έχοντας στο πλευρό της μπουκάλια σαμπάνιας αποπειράται να γίνει η συνέχεια ενός ντουέτου που άφησε εποχή.
Το βιντεοκλίπ αποφάσισε να γυρίσει ο γιος του Γκενζμπούρ, Λούλου σαν φόρο τιμής στον πατέρα του και το γνωστό κομμάτι θα είναι μέρος ενός άλμπουμ υπό τον τίτλο «από τον Γκενζμπούρ στον Λούλου».
Στην νυν εκδοχή, ο Λούλου τραγουδά τους γαλλικούς στίχους –όπως τότε ο πατέρας του- και η Γιοχάνσον αυτούς της Μπαρντό, αλλά στα αγγλικά.
Το κομμάτι, πέρα από αυτό το remake, έχει επίσης επανεκτελεστεί από πολλούς τραγουδιστές και τραγουδοποιούς, ανάμεσά τους η Μπελίντα Κάρλαιλ, το 2007 και η Κάιλι Μινόγκ τον ίδιο χρόνο σε άλλο άλμπουμ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket