Το μεγάλο ταξίδι της γάτας-Έφτασε στη Νέα Υόρκη από το Κολοράντο!

Μία γάτα, η οποία είχε εξαφανιστεί πριν από πέντε χρόνια από το Κολοράντο, βρέθηκε να...κάνει βόλτες στο Μανχάταν και σύντομα θα επιβιβαστεί σε αεροπλάνο για να επιστρέψει στους ιδιοκτήτες της.
Οι υπάλληλοι ενός καταφυγίου για αδέσποτα εντόπισαν τους ιδιοκτήτες της Γουϊλοου στο Κολοράντο χάρη στο μικροτσίπ που είναι εμφυτευμένο στο λαιμό της, είπε ο Ρίτσαρντ Τζέντλς, εκπρόσωπος του Animal Care & Control της Νέας Υόρκης.
Ένας πολίτης βρήκε την καφέ, μαύρη και άσπρη γάτα να περπατάει στους δρόμους του East Side στο Μανχάταν και την μετέφερε στο καταφύγιο.
Οι εργαζόμενοι σε αυτό δεν γνωρίζουν ποιος φρόντιζε την γάτα, αλλά ο Τζεντλς είπε ότι το σίγουρο είναι πως η Γουϊλοου δεν ταξίδεψε μόνη της από το Κολοράντο στη Νέα Υόρκη.
"Η γάτα βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση, ήταν καθαρή αλλά λίγο παχουλή," είπε ο Τζεντλς και πρόσθεσε ότι "προφανώς κάποιος την φρόντιζε."
Η Γουϊλοου ανήκει στους Σκουϊρ, μία οικογένεια από το Κολοράντο, και προφανώς το έσκασε πριν από πέντε χρόνια όταν η οικογένεια ανακαίνιζε το σπίτι της, είπε ο Τζεντλς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket