Aδιόρθωτος ιερέας προκαλεί πάλι το ποίμνιό του!

Μια απίθανη καταγγελία εις βάρος ιερέα, ο οποίος είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε ιστορίες που σκανδάλισαν το ποίμνιό του, έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στην Ιερά Μητρόπολη Ρόδου.
Ύστερα από έλεγχο της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Ιερού Ναού στον οποίο ο ιερέας ασκούσε καθήκοντα προέδρου μέχρι τις αρχές του τρέχοντος έτους, προέκυψε μεταξύ άλλων ότι στον… ταπεινό ιερωμένο άρεσαν τα λούσα και οι πολυτέλειες...
Δείγμα της χλιδάτης ζωής του, όπως περιγράφηκε στη «Δημοκρατική», είναι και το ότι πραγματοποίησε δεκάδες ταξίδια σε business class θέσεις αεροπλάνων και ότι διέμενε σε πολυτελή ξενοδοχεία.
Σχετική έκθεση έχει ήδη συνταχθεί από μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής που πρόκειται να την υποβάλουν και επισήμως στον σεβασμιότατο μητροπολίτη Ρόδου, κ. Κύριλλο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στον ιερωμένο αποδίδεται ότι από τον Ιούνιο του 2006 έως και τον Ιανουάριο του 2010, σύμφωνα με στοιχεία που κατόρθωσε να συγκεντρώσει η Εκκλησιαστική Επιτροπή, πραγματοποίησε 6 ταξίδια στη Σόφια, 8 στη Θεσσαλονίκη, 26 στην Αθήνα, 5 στο Ηράκλειο, ένα στη Λάρνακα και ένα στη Σερβία! Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι αντιδράσεις που εκδηλώνονται γύρω από τη δραστηριότητά του κορυφώθηκαν μετά τη διαπίστωση μελών της Επιτροπής ότι έγιναν δαπάνες από τον ιερέα για την αγορά ενός μηχανήματος καταγραφής τηλεφώνου και συνομιλιών και δύο συσκευών αλλαγής φωνής!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket