Talitha van Zon: Πήγαν να κάψουν ζωντανή την πρώην του Gaddafi!

Να κάψουν ζωντανή απείλησαν την πρώην κοπέλα του Mutassim Gaddafi εξεγερμένοι στη Λιβύη, όπως κατήγγειλε η ίδια.
Το μοντέλο Talitha van Zon από την Ολλανδία στην προσπάθειά της να φύγει από τη χώρα όταν ξεκίνησαν νέοι βομβαρδισμοί από το ΝΑΤΟ, έπεσε σε ενέδρα γεγονός που την ανάγκασε να επιστρέψει στην Τρίπολη και να μείνει σε ξενοδοχείο.
Όπως δήλωσε η ίδια στην Daily Mail, φοβήθηκε για τη ζωή της όταν την περικύκλωσαν αντάρτες οι οποίοι φώναζαν "βενζίνη". Φοβούμενη μήπως την κάψουν ζωντανή απέδρασε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου.
"Ήμουν σοκαρισμένη όταν συνάντησα τον Mutassim. Ήταν πολύ αλλαγμένος. Είχα να τον δω από τον Φεβρουάριο προτού γίνουν όλα αυτά στη Λιβύη. Καθόταν στον καναπέ και είχε δίπλα του αυτόματα πιστόλια ενώ τον φρουρούσαν ένοπλα 16χρονα αγόρια", αποκάλυψε η Talitha.
Τα μάτια του όπως υποστήριξε ήταν "παγωμένα" και μάλιστα με διάθεση να σκοτώσει κάποιον.
Η σχέση της με τον Mutassim κράτησε 3 μήνες και χώρισαν επειδή εκείνος είχε παράλληλες σχέσεις. Παρόλα αυτά παραμένουν φίλοι.
Παράλληλα, θυμάται μια συζήτηση που είχε με τον γιο του Καντάφι όσον αφορά τα έξοδα. "Τον ρώτησα πόσα χρήματα ξοδεύει και ύστερα από υπολογισμούς που κράτησαν ένα λεπτό μου απάντησε 2 εκατομμύρια δολάρια. Νόμιζα ότι ήταν το χρόνο αλλά όπως μου διευκρίνισε το συγκεκριμένο ποσό ξοδεύει κάθε μήνα!".
Ούσα κοπέλα του Mutassim Gaddafi αλίμονο αν δεν έπαιρνε ακριβά δώρα. Όπως δήλωσε της δώρισε πανάκριβες τσάντες και ένα πολυτελές ρολόι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
◄ Free Blogger Templates by The Blog Templates | Design by Pocket